Soesterbergsestraat 4 3768 EH Soest

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Representatieve winkelruimte gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan één van de doorgaande wegen van Soest. In de directe nabijheid zijn zowel landelijke ketens als lokale ondernemers gevestigd. Daarnaast is op steenworpafstand het winkelcentrum van Soest-Zuid gelegen. De volgende winkelketens maken o.a. onderdeel uit van dit winkelcentrum: Jumbo, Kruidvat, Hema, Trekpleister, Scapino alsmede gerenommeerde lokale detaillisten.

LOCATIE
De Soesterbergsestraat is gunstig gelegen ten opzichte van het Centrum van Soest en Baarn.
Soest is gelegen in het centrum van het land, op ongeveer 20 kilometer van Utrecht, 10 kilometer van Hilversum en 7 kilometer van Amersfoort, en nabij de rijkswegen A1, A27 en A28.

OPPERVLAKTE
De winkelruimte omvat 628m² VVO.
Souterrain (opslag) omvat 103 m² VVO.
De winkelruimte kent een frontbreedte van circa 23 m¹.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt vrij van huur en gebruik opgeleverd, inclusief de navolgende voorzieningen:
•c.v.-installatie;
•systeemplafonds;
•pui;
•dubbele toiletgroep en pantry;
•huidige wand- en vloerafwerking.

PARKEREN
4 parkeerplaatsen op eigen terrein en er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig direct voor de winkelruimte middels blauwe schijf.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan “Soest Midden en Zuid” van de Gemeente Soest geeft aan dat de gronden bestemd zijn voor het gebruik als "Gemengd", derhalve is de winkelruimte uitermate geschikt voor het gebruik als ruimte voor:
•zakelijke, maatschappelijke en overige dienstverlening, waarvan de uitoefening zoveel mogelijk dient te geschieden in een direct contact met het publiek, bijvoorbeeld door middel van een baliefunctie;
•wonen;
•kantoren;
•bedrijven tot en met cat. 2;
•detailhandel.

KADASTER
Soest, sectie K, nummer, 2625 Appartement index: A9, A10, A11, A12, A13 en A14.

VRAAGPRIJS
€ 750.000,- k.k.

AANVAARDING
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

LASTEN EN BEPERKINGEN
Koper aanvaardt uitdrukkelijk de lasten en beperkingen die voortvloeien uit de laatste titels van eigendomsverkrijging en (indien dat een andere akten is) uit de akte waaraan verkoper zijn bevoegdheid tot levering ontleent.

BODEM/ASBEST/ONDERGRONDSE TANK
Bij verkoper zijn geen bijzonderheden bekend t.a.v. de bodemgesteldheid en aanwezigheid van ondergrondse tank en asbesthoudende materialen. Het risico t.a.v. eventuele bodem- en/of grondwaterverontreiniging, alsmede de aanwezigheid van asbesthoudende materialen komt met ingang van de datum van de eigendomsoverdracht voor rekening van koper met vrijwaring daarvan voor verkoper.

NOTARIS
De oplevering en aansluitend het transport bij het door koper aan te geven notariskantoor, zal in nader overleg tussen partijen kunnen geschieden.

KOOPOVEREENKOMST
De tussen partijen gemaakte afspraken zullen worden vastgelegd in een koopakte zoals gebruikt wordt door leden van de bedrijfs onroerend goed sectie van de NVM. Op basis van het standaardmodel koopovereenkomst voor bedrijfs-onroerend goed (model 2014). Vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM.

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de koopovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt dan wel een waarborgsom te worden gestort in handen van de notaris gelijk aan 10% van de koopsom.

KOSTEN KOPER
De kosten verbonden aan de eigendomsoverdracht, waaronder de overdrachtsbelasting en notariële transportkosten en kadasterkosten, zijn voor rekening van koper.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Koper dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door koper beoogde bedrijfsvoering in het gekochte te kunnen uitoefenen.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever. Deze documentatie kan derhalve niet als een aanbieding worden beschouwd. De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Voor direct antwoord op uw vragen, neem direct contact op met de behandelend makelaar;

Majoor Makelaars
Edwin Majoor
06-11870865

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1963

Oppervlakten

Oppervlakte
768 m²
Verkoopvloeroppervlakte
627 m²
Breedte gevel
23 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
4 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Soesterbergsestraat 4

€ 750.000 k.k.