Kerkstraat 84 3764 CV Soest

€ 818 /mnd

Omschrijving

Dagelijks zien meer dan 12.000 weggebruikers de etalage van misschien wel uw nieuwe winkel/praktijk of kantoorruimte aan de Kerkstraat 84 in Soest.

Deze winkel/praktijk of kantoorruimte van maar liefst 80 m2 vloeroppervlakte en voldoende parkeergelegenheid “voor de deur” is gesitueerd in het centrum van Soest, nabij belangrijke uitvalswegen, station en winkelcentrum Soest-Zuid. De winkelruimte is luxe afgewerkt en klaar voor gebruik.

Huurprijs € 817,50 per maand (exclusief BTW)
Servicekosten € 150,00 per maand (exclusief BTW)
Totaal € 967,50 per maand (exclusief BTW)

- uitgebreide meterkast.
- eigen CV- installatie.
- grote presentatie etalage.
- luxe afwerkingsniveau.
- winkelruimte v.v. hoogwaardig tapijt.
- systeemplafond v.v. ledverlichting.
- centrale ligging.
- wanden zijn gestuct.
- meerdere stopcontacten aanwezig.
- bestemmingsplan: detailhandel, voor meer informatie bel de gemeente Soest: tel: 035-6093411

Omschrijving
Ruime winkelruimte 10.59 m. x 6.31 m, apart toilet v.v. fonteintje, kitchenette, meterkast, cv-ruimte. De winkelruimte is zowel aan de voorkant als aan de achterkant toegankelijk.

Bijzonderheden
Bijzonderheden winkelruimte:

BTW clausule:
De in deze documentatie genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder (blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling:
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Huurperiode:
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg tussen partijen afwijkende termijnen bespreekbaar zijn.

Opzegging:
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met in achtneming van een opzegtermijn van ten minste 12 maanden.

Aanvaarding:
In overleg.

Huurovereenkomst:
Op basis van het standaard model huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ 2-10-2012) voor winkelruimte in de zin van artikel 7:290 BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

Voorbehoud:
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

Bijzondere bepalingen:
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen.

Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde.

De in deze brochure genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 818 per maand
Servicekosten
€ 150 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
1.356 m² (in units vanaf 80 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
F

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kerkstraat 84

€ 818 /mnd