Postelstraat 8 b 5711 EN Someren

€ 29.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Deze winkelruimte ligt op een A1-locatie, oftewel het beste stuk van de Postelstraat, dé winkelstraat van de gemeente Someren. In de directe nabijheid zijn de belangrijkste retailers gevestigd zoals Jumbo, Kruidvat, Intertoys, Primera, Hema en Takko Fashion. De Postelstraat vormt in principe het kernwinkelgebied van Someren zodat je met één keer parkeren alle zaken kunt bezoeken. De gemeente Someren heeft circa 18.000 inwoners.

Object
De winkelruimte heeft een bruto vloeroppervlakte van circa 225 m² die uitgebreid kan worden met circa 120 m² separate opslagruimte in de kelder (optioneel). Het front van de winkel bedraagt circa 7 meter en maakt onderdeel uit van een commerciële plint met onder andere Intertoys, Primera en Takko Fashion, een beeldbepalend blok in de Postelstraat. Aan de achterzijde van de winkelruimte is een secundaire ruimte afgescheiden ten behoeve van een personeelsruimte, toilet en pantry. Aan de achterzijde van het pand bevindt zich een toegangsdeur naar de bevoorradingsgang die tevens dienst doet als vluchtgang. Via deze gang is ook de separate kelderruimte te bereiken. In totaliteit heeft de winkelruimte een zeer overzichtelijke lay-out, geschikt voor vele formules.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in huidige staat, leeg en bezemschoon opgeleverd inclusief alle aanwezige installaties. Het aanwezige luchtgordijn, verwarmingsinstallatie en geiser worden 'om niet' in gebruik gegeven aan huurder. Huurder is zelf verantwoordelijk voor het onderhoud hiervan.

Parkeren
Vóór de winkelruimte en in de directe omgeving zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig die gereguleerd worden door middel van een blauwe zone.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
225 m²
Verkoopvloeroppervlakte
225 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Postelstraat 8 b

€ 29.000 /jr