Ekkersrijt 4153 5692 DD Son en Breugel

€ 115.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Op nog geen 10 kilometer afstand van het centrum van Eindhoven vind je Meubelplein Ekkersrijt. De ruim 20 XL woonwinkels onder één dak bevinden zich direct bij afslag 6 van de A50. Het Meubelplein is gelegen op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het Zuiden, net boven Eindhoven. Hier vind je dé meubelzaken, interieur- en woonwinkels van Eindhoven. Zo bevindt Meubelplein Ekkersrijt zich pal naast IKEA in Son en Breugel. Weet je de route naar IKEA Eindhoven, dan weet je de route naar het Meubelplein. Ook de openingstijden van IKEA en die van het Meubelplein komen bijna overeen!

Het veelzijdige aanbod biedt alles wat je nodig hebt om van je huis een thuis te maken. Van stoelen en bedden tot keukens, badkamers, babybenodigdheden en de nodige horeca voor een aangenaam verblijf. Bij Meubelplein Ekkersrijt ben je gevestigd tussen de formules van Sijben, X2O, Sanders, Kvik, BCC, Leenbakker, Prénatal, Trendhopper, et cetera.

Object
De bij Mas O Menos meubelen in gebruik zijnde winkelruimte is centraal gelegen op de eerste etage van het Meubelplein, direct naast de Auping-store. Vanaf hier zorgen de roltrappen, liften en vaste trappen voor de verbindingen met de diverse winkelvloeren.

De voor verhuur beschikbare winkel heeft een oppervlakte van circa 751 m² op de eerste etage met op de begane grond laad- en losdepot van circa 52 m².

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Het casco wordt verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

Parkeren
Parkeren doe je op het dak waar 500 gratis parkeerplaatsen zijn gesitueerd. Het parkeerdek is van maandag tot en met vrijdag geopend van 9.00 uur tot 21.30 uur. Op zaterdag en zondag kun je er van 9.00 uur tot 18.00 uur terecht.

Diversen
Aanvaarding in nader overleg.

Vanwege de ligging in het deels overdekte winkelcentrum zijn er servicekosten van toepassing. Het voorschotbedrag bedraagt € 1.250,00 per maand, te vermeerderen met BTW.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 115.000 per jaar
Servicekosten
€ 1.250 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
803 m² (in units vanaf 751 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
803 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A++ 0,31

Omgeving

Ligging
Meubelboulevard
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
500 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Industrieterrein Ekkersrijt, Son en Breugel

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ekkersrijt 4153

€ 115.000 /jr