17 Septemberplein 1 A 5691 DG Son en Breugel

€ 21.000 /jr

Omschrijving

Fraai gelegen winkelruimte (totaal ± 74 m2). Mogelijkheid voor het bijhuren van een parkeerplaats in de parkeerkelder. Fraaie hoek-/zichtlocatie in het centrum van Son.

Indeling: Winkelruimte van ± 57 m² met fraaie etalage c.q. grote glazen puien, magazijnruimte/pantry, toilet.

Bijzonderheden: Bijzondere zicht-/hoeklocatie in het centrum van Son. Aluminium kozijnen met isolerende beglazing. Winkelruimte voorzien van hoog plafond (industrielook). Verhuur in casco staat.

Parkeerplaats (optioneel): In de parkeerkelder van het appartementencomplex bevindt zich een parkeerplaats welke optioneel te huur wordt aangeboden. De parkeerkelder is toegankelijk via de hellingbaan aan de Airbornestraat.

Locatie: Fraaie ligging op de hoek-/zichtlocatie aan het 17 Septemberplein. Het 17 Septemberplein is het boodschappenplein met de Albert Heijn en Aldi, Hema, dokterspost en andere publiekstrekkers. Centrum van Son.

Parkeren: Een groot aantal parkeerplaatsen op het 17 Septemberplein (blauwe zone) en langsparkeren (blauwe zone) voor de winkels in het centrum. Parkeerterreinen met vrij parkeren in de directe omgeving. In het centrum van Son bevinden zich naast lokale ondernemers een groot aantal landelijke ketens o.a. Albert Heijn, Hema, Blokker, Kruidvat, Etos, Primera, Jola, Gall&Gall, Aldi, Jumbo en de dorpsvoorzieningen waaronder Medisch Centrum De Linden. Bestemming; Centrum I o.a. detailhandel, kantoren, publieksverzorgende ambacht en dienstverlening. Bouwjaar 2006/2007. Huurovereenkomst 5 jaar met 5 optiejaren. Huurverhoging jaarlijks op basis van wijziging maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex; CPI van het CBS. B.T.W. van toepassing. Bankgarantie/waarborgsom 3 maanden huur. Totale oppervlakte ± 74 m². Huurprijs € 21.000,= per jaar exclusief b.t.w. en exclusief de huur van de parkeerplaats. Aanvaarding in overleg / spoedig.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 21.000 per jaar
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
74 m²
Verkoopvloeroppervlakte
57 m²
Breedte gevel
6,8 m
Perceel
230 m² (in units vanaf 74 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

17 Septemberplein 1 A

€ 21.000 /jr