Europalaan 2 A 9501 CW Stadskanaal

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag

Omschrijving

De online verkoop, in opdracht van de eigenaar, welke verkoop plaatsvindt op donderdag 19 november 2020, bij inzet en afslag vanaf 14:00 uur, via de website van BOG Auctions, NOTARIS:
Nysingh Advocaten Notarissen
Mevrouw mr. E.M. Dutmer
Velperweg 10
6824 BH ARNHEM
Dit dossier wordt behandeld door mevrouw N. Slutter.

Omschrijving registergoed:
Het appartementsrecht omvattende het uitsluitend gebruik van de winkelruimte gelegen op de begane grond van het gebouw, plaatselijk bekend Oosterstraat 30 te 8331 HE Steenwijk, gemeente Steenwijkerland, sectie E, nummer 7103-A-1, omvattende het 1/2 aandeel in het gebouw, bestaande uit een winkel met bovenwoning met de daarbij behorende grond aan de Oosterstraat 30 en 32 te 8331 HE Steenwijk, gemeente Steenwijkerland, sectie E, nummer 5326, groot één are 40 centiare (1 are en 40 ca) en nummer 5327, groot één are drieënveertig centiare (1 are 43 ca).

DISCLAIMER:
BOG Auctions en Vastgoedadviseur (hierna te noemen ‘Makelaarskantoor’) zijn door Opdrachtgever aangesteld als haar exclusieve adviseur ten aanzien van de geplande online verkoop van het onroerend goed (het “Vastgoed”) aan Europalaan 2A te Stadskanaal (de “Transactie”). BOG Auctions en Makelaarskantoor zijn door de Opdrachtgever geautoriseerd, uitsluitend in de capaciteit als adviseur van de opdrachtgever, om namens de Opdrachtgever deze beknopte samenvatting (de “Samenvatting”) te verschaffen aan in aankoop van het Vastgoed geïnteresseerde partijen (de “Potentiële Kopers”) dit met als enige doelstelling om de Potentiële Kopers te assisteren in hun evaluatie van en nader onderzoek naar het Vastgoed en de Transactie. Deze Samenvatting behelst geen aanbod of uitnodiging van de Opdrachtgever en/of Makelaarskantoor en/of BOG Auctions tot het aangaan van de Transactie of toezegging of aanbeveling om de Transactie tot stand te brengen. Potentiële Kopers worden beschouwd als professionele investeerders die geacht worden voldoende expertise en ervaring te hebben om de verschillende aspecten en risico’s van de Transactie te overzien en die waar nodig eigen adviseurs zullen inschakelen. Elke Potentiële Koper wordt aangeraden om onafhankelijk juridisch, financieel, fiscaal of ander noodzakelijk advies in te winnen. Alle kosten die Potentiële Kopers maken in verband met de onderzoek en evaluatie van de Transactie zijn voor rekening en risico van die Potentiële Kopers, tenzij anders overeengekomen.

De Samenvatting is opgesteld om Potentiële Kopers te informeren over de Transactie. De Samenvatting is geen compleet overzicht of opsomming van alle informatie die Potentiële Kopers willen hebben of nodig hebben om te beslissen of zij willen bieden op het Vastgoed. De Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor en hun respectievelijke dochtermaatschappijen, de aan hen gelieerde ondernemingen, medewerkers en agenten sluiten expliciet enige aansprakelijkheid uit die wellicht zou kunnen voortkomen uit deze Samenvatting of enige andere in het kader van de Transactie verstrekte informatie (de “Informatie”) en eventuele fouten op omissies hierin. Specifiek wordt er door de Opdrachtgever en/of BOG Auctions en/of Makelaarskantoor geen verklaring of garantie gegeven inzake de haalbaarheid of redelijkheid van enige in de Informatie opgenomen projectie, targets, schatting, vooruitzichten of financiële gegevens. Elke Potentiële Koper zal onafhankelijk het Vastgoed, de Transactie en de Informatie moeten onderzoeken en evalueren. Noch de Opdrachtgever, noch Makelaarskantoor hebben een verplichting om additionele informatie te verstrekken, de Samenvatting en/of Informatie aan te passen of bij te werken of enige onjuistheden aan te geven of aan te passen die op enig moment mogen blijken.

BOG Auctions / Makelaarskantoor treedt met betrekking tot de Transactie op als exclusief adviseur van de Opdrachtgever en zal derhalve andere partijen (onafhankelijk van of zij wel of niet de Samenvatting en/of Informatie hebben ontvangen) niet beschouwen als cliënt of opdrachtgever in relatie tot de Transactie.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Vanaf prijs op aanvraag
Veilingdatum
Donderdag 19 november 2020

Overdracht

Aangeboden sinds
16 oktober 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Verkoopvloeroppervlakte
87 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
F 1,67

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Over deze veiling

BOG Auctions

Datum donderdag 19 november

Makelaars

Troostwijk Waardering en Advies BV / BVA Auctions

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 033-2022905

Boelens Jorritsma

Morgen bereikbaar vanaf 9:00
Bel 0522-252412

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Europalaan 2 A

Prijs op aanvraag Veiling bij opbod en afslag