Peldenstraat 4 6171 XX Stein

€ 115.000 k.k.

Omschrijving

Winkelruimte in verhuurde staat met een 63,5 m2 winkel vloeroppervlak, 18 m2 achtergelegen secundaire ruimte (pantry, toilet, kelder- en tuintoegang), jonge eigendomsketel, recent vernieuwde dakbedekking en energielabel A.

Het gehele object is onderkelderd met een hoogte van ca 2,30 m, alleen is door de mate van vochtigheid dit gedeelte momenteel door de huurder niet in gebruik.

Locatie:

Het object is gelegen in Stein, in de wijk Nieuwdorp. Met tegenover het pand een grote parkeerplaats en vrij parkeren in de gehele buurt. Op steenworp afstand van de A2 richting België gelegen, maar tevens ook het klaverblad met de autosnelweg oprit bij Elsloo.

Het object:

Ca. 63,5 m2 winkelvloeroppervlak met naast de ingang de groepenkast (met smeltzekeringen groepenkast, slimme meter, gas en watermeter en glasvezelaansluiting), met achterin de winkelruimte gelegen overig bereik (18 m2) met pantry met keukenboiler, toiletruimte en traptoegang naar het souterrain.

Er is van ouds her een airco unit aanwezig geweest, waarvan de aansluitingen nog aanwezig zijn met de leidingen, echter is de unit gedemonteerd.

Er is verder nog een volledig onderkelderd (maar niet vochtvrij) opslagbereik aanwezig met directe buitentoegang aan achterzijde en met opstelplaats van de jonge C.V. ketel (Nefit | eigendom).

Oplevering:

In verhuurde staat. Huurcontract is op aanvraag beschikbaar.

Bestemming Centrum 2:

De voor 'Centrum 2' aangewezen gronden zijn volgens het vigerende bestemmingsplan bestemd voor o.a.:
- cultuur en ontspanning;
- detailhandel, met uitzondering van supermarkten;
- dienstverlening;
- horeca van categorie 1 t/m 4;
- kantoor;
- maatschappelijk;
- praktijkruimte;
- wonen;

Algemeen:

De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (bijvoorbeeld financiering) is in de regel 6 tot 8 weken na het sluiten van de mondelinge wilsovereenkomst.

De waarborgsom | bankgarantie is 10 % van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuist of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Van toepassing zijn de voorwaarden van Vastgoedpro.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 115.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1975

Oppervlakten

Oppervlakte
64 m²
Verkoopvloeroppervlakte
64 m²
Breedte gevel
6 m
Perceel
214 m² (in units vanaf 64 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peldenstraat 4

€ 115.000 k.k.