Amentstraat 2 6039 RA Stramproy

€ 720 /mnd

Omschrijving

Het komt niet zo heel vaak voor dat wij een commerciële ruimte bij een tankstation mogen verhuren! De huidige eigenaar blijft wel het pompstation exploiteren, maar het wordt een onbemand station. Het voormalige shopgedeelte komt daarmee vrij, in combinatie met de parkeerplaatsen aan de rechterzijde én het achtergelegen terrein.

De bestemming van het perceel is “bedrijf” met functieaanduiding verkooppunt motorbrandstoffen zonder lpg. De exacte bestemmingsplanvoorschriften zijn te vinden op en wij geven u in overweging om navraag te doen bij de gemeente Weert aangaande de mogelijkheden voor uw onderneming.

Bijzonderheden
- Circa 5 parkeerplaatsen op eigen terrein;
- Leuke, kleinschalige ruimte met veel mogelijkheden vanwege het achtergelegen buitenterrein;
- Veel traffic door de aanwezigheid van het pompstation;
- Zichtlocatie aan de N292 tussen Weert en Maaseik.

VERKOOPRUIMTE
De courante verkoopruimte kenmerkt zich door de grote raampartijen aan de voorzijde, waardoor er een prettige lichtinval ontstaat! Verder is de ruimte keurig ingericht met automatische entreedeuren, tegelvloer en systeemplafond met verlichting. De wandstellingen en de balie zullen door de huidige huurder worden verwijderd.

Vanuit de verkoopruimte is er een toiletruimte bereikbaar met voorportaal, fonteintje en een apart toilet. De vloeren en wanden zijn geheel betegeld. Eveneens zijn er een magazijn en kantoorruimte bereikbaar. De kantoorruimte aan de voorzijde heeft een groot raam met rolluik. Ook hier is er een afwerking met systeemplafond en tegelvloer.

In het magazijn hangt een boiler voor het warme water, alsmede ook de unit voor de verwarming. De aanwezige patchkast is ten behoeve van het pompstation en deze zal ook blijven hangen ten behoeve van het gebruik door verhuurder. Het magazijn geeft tevens toegang tot het buitenterrein. Dit is thans nog gras, maar zou eventueel ook anders kunnen worden ingericht, zodat een functioneel buitenterrein ontstaat.

Het buitenterrein beschikt over een achterom, deels verhard middels klinkers en deels als grasland. Wel is er een omheining (onbekend of dit hekwerk eigendom is of van de belendende percelen). Het terrein aan de voorzijde blijft bij de verhuurder in gebruik als onbemand pompstation met luifel.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 720 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten

Oppervlakte
93 m²
Verkoopvloeroppervlakte
58 m²
Breedte gevel
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1500 m tot 2000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

NVM makelaar

Hermans Bedrijfsmakelaars B.V.

Telefonisch bereikbaar tot 17:30
Bel 0495-451002

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amentstraat 2

€ 720 /mnd