De Dellen 17 9231 CZ Surhuisterveen

€ 850 /mnd

Omschrijving

Dit moderne en sfeervolle winkel- en kantoorpand is gelegen midden in het bruisende centrum van Surhuisterveen. Met alle facetten van het dorp op korte afstand (winkels zoals bijvoorbeeld tegenover de Action, horeca, sport en schoolaccommodaties) is dit een zeer gewilde plek voor ieder bedrijf dat zich op de kaart wil zetten. Deze winkelruimte is beschikbaar per 1 oktober 2020.

De bestemming betreft 'Centrumdoeleinden'. Dit houdt in dat gebouwen ten behoeve van detailhandel, dienstverlenende bedrijven en/of instellingen en maatschappelijke voorzieningen, kantoren en bedrijven zijn toegestaan (milieucategorie 1 en 2).

De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 80 m² en is gelegen op een perceel van ca. 160 m².

Zodra u de winkelruimte instapt, is er een entree/ontvangstbalie en een grote ruimte die veel mogelijkheden biedt voor het inrichten naar uw eigen smaak. Tevens is er aan de achterzijde extra winkelruimte, welke momenteel in gebruik is als opslag- en werkruimte.

In het gehele centrum kunt u gratis openbaar parkeren, zo ook voor de deur. Tevens is er veel parkeergelegenheid in en om dit geheel.

Surhuisterveen, staat bekend om haar ideale ondernemersklimaat, de grote regiofunctie en de vele gezellige winkels en horeca. Surhuisterveen, in het Fries ook wel 't Fean genoemd is dan ook niet voor niets het grootste dorp van Achtkarspelen. Het dorp kent namelijk meer dan 100 winkels en 4 supermarkten, meerdere industrieterreinen met een veelzijdigheid aan verschillende bedrijven. Ook beschikt het dorp over gezellige dag- en avondhoreca in en rondom centrum.

Surhuisterveen, daar is altijd iets te doen! Surhuisterveen heeft een bloeiende handelsvereniging, door deze handelsvereniging wordt er veel georganiseerd. Zo is er bijna iedere week iets te doen. Tevens zijn er grote evenementen als de Profronde, internationale centrumcross, festivals als het Foodfestival, de Wielerweek en het Torenpleinfeest. Surhuisterveen, zo gezellig is er maar één

Ook altijd al een onderneming in Surhuisterveen willen starten? Aarzel dan niet en kom snel een kijkje nemen in dit veelzijdige geheel.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 850 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
3,7 m
Perceel
160 m² (in units vanaf 80 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Dellen 17

€ 850 /mnd