Hoogeindsestraat 19 4001 AA Tiel

€ 3.000 /mnd

Omschrijving

TE HUUR!

WINKELRUIMTE OP TOPLOCATIE BIJ DE INGANG VAN HET WINKELHART !

Dit markante, in het oog springende winkelpand zal niemand ontgaan ! Direct gesitueerd op de hoek bij de ingang van de autovrije binnenstad, vlakbij parkeerterrein Het Taluut, recht tegenover de nieuwe vestiging van de Rabobank.

De winkel heeft een frontbreedte van maar liefst ca. 14 m. en tevens een zij-etalage van nog eens 14 m. Het WINKELOPPERVLAKTE bedraagt ca. 180 m² op de PARTERRE + NOG EENS ca. 180 m² op de 1e VERDIEPING
Perfecte presentatie -/ etalage en verkoop mogelijkheden dus !

De indeling luidt op de parterre:
Vierkante, commerciële winkelruimte met veel glas; centrale, gemakkelijk lopende open bordestrap naar de 1e verdieping; 2 paskamers, magazijnruimte en ruime sta-hoge provisiekelder.
Op de verdieping bevinden zich een 2e commerciële winkelruimte, vrijwel idem als beneden, met een functionele pantry, toilet, paskamers en een kantoor.

Het afwerkingsniveau van de winkel is modern, strak en verzorgd. In 2019 is het geheel naar de huidige indeling en inrichting aangepast en ingrijpend verbouwd. Een luchtgordijn, verlichting, plafonds en wandsysteem maken deel uit van het gehuurde.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 3.000,= per maand, te vermeerderen met btw, en energie- + servicekosten.

Bijkomende kosten:
Huurder wordt zelf contractant bij de nutsbedrijven en zal de kosten voor levering en verbruik van gas, water en elektriciteit rechtstreeks voldoen, en in samenspraak met de huurders van de (separate) appartementen boven de winkel verrekenen. Onder andere voor glas-bewassing worden servicekosten berekend.

Betalingen + waarborgsom
Per maand vooruit te voldoen; 2 maanden huur als waarborgsom.

Huurtermijn
In overleg, in beginsel 5 jaar met 5 jaar verlenging.

Huurprijsindexering en contract
Jaarlijks, voor het eerst op 1 september 2021, op basis van de CPI alle huishoudens. Huurovereenkomst op basis ROZ model.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig.

Over Tiel:
Tiel wordt ook wel de Fruitstad van de Betuwe aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische centrum. In dat centrum staat ook het standbeeld van Flipje, dat symbool staat voor deze kleurrijke stad.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod met een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Juist vanwege deze omvang zijn alle toonaangevende en landelijk bekende winkelketens hier gevestigd. Vanwege de directe ligging aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen), is de bereikbaar per auto uitstekend. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum.
De Voorstad vormt samen met de Waterstraat / Hoogeindsestraat en omliggende straten het (autovrije) kernwinkelgebied waar passanten komen shoppen en recreëren. Er zijn voldoende (betaalde) parkeervoorzieningen aan de rand van het centrum. Door de vele restaurants, eetgelegenheden en cafés met gezellige terrassen wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek enorm verlengd.
Wij heten u van harte welkom in deze prachtige en dynamische stad!

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 3.000 per maand
Servicekosten
€ 40 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten

Oppervlakte
360 m² (in units vanaf 180 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
340 m²
Breedte gevel
14 m
Perceel
240 m² (in units vanaf 180 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogeindsestraat 19

€ 3.000 /mnd