Waterstraat 19 4001 AL Tiel

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

Beleggers opgelet !
Graag presenteren wij u deze prachtige winkelruimte met grote bovenwoning op een toplocatie(A1) in het centrum van Tiel. Deze winkelunit is verhuurd en kenmerkt zich vanwege een frontbreedte van circa 8,5 meter en een diepte van circa 14 meter. In totaal een VVO van ca. 120 m2 inclusief kantoor/pantry. De VVO van de winkelruimte is ca. 105 m2. De bovenwoning is te transformeren in meerdere wooneenheden en heeft een totale oppervlakte van ca. 260 m2 verdeeld over 3 verdiepingen.

Tiel wordt ook wel de Fruitstad aan de Waal genoemd. De stad staat bekend om haar gezellige en historische karakter. In het centrum van de binnenstad staat het standbeeld van Flipje, die symbool staat voor deze kleurrijke stad. De winkelunit ligt tegenover Rituals en om de hoek is de H&M en de landelijk bekende kledingwinkel Blijdesteijn Mode gevestigd. Hierdoor trekt deze locatie veel bezoekers aan. De Voorstad en de Waterstraat vormen samen het kernwinkelgebied nabij parkeerterreinen. Door de vele restaurants en cafés met terrassen in de direct nabijheid van de winkelunit, wordt de verblijfsduur van het winkelend publiek verlengd.
Tiel heeft een regionale functie als het gaat om winkelaanbod en heeft een winkelbereik van circa 80.000 bezoekers. Tiel is direct gelegen aan de A15 (Rotterdam – Arnhem/Nijmegen) en daarom goed bereikbaar per auto. Het treinstation van Tiel is gelegen aan de rand van het centrum.

Bereikbaarheid
Het object is zowel met de auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Betaald parkeren is mogelijk aan nabijgelegen straatzijden, openbare parkeerterreinen en de nabijgelegen parkeergarage, waarna er op 5 loopminuten de winkel is te bereiken. Aan de Grotebrugse Grintweg en Waalstraat bevinden zich haltes voor diverse buslijnen. Ook is het centraal station binnen 10 minuten gelegen.

Indeling
Winkel:
Begane grond: Entree, winkelruimte met trap naar magazijn/kelder, toegang tot kleine kantoorruimte met pantry en toilet.
Magazijn/kelder: Berging/opslag verdeeld over diverse ruimtes; voorheen in gebruik als (aanvulling op de) winkelruimte.

Woonhuis:
Via achterom en buitentrap vanuit kleine plaats te bereiken entree op de 1e verdieping.
1e verdieping: overloop, toilet, keuken, woonkamer met aansluitend slaapkamer.
2e verdieping: overloop, keuken, doucheruimte, 4 (slaap)kamers.
3e verdieping: zolderetage met diverse ruimten en de c.v. ruimte met opstelling van de c.v. ketel.

Bestemmingsplangegevens
Waterstraat 19 is gelegen binnen het bestemmingsplan 'Tiel Binnenstad 2010' en aangewezen als 'Centrum-1'. Hierdoor is het op de begane grond bestemd voor detailhandel, dienstverlening en horeca in de categorie 1. De horeca categorie 1 kan globaal omschreven worden als daghoreca die ondersteunend aan de winkels dient te zijn met daarbij bereiding van etenswaren al of niet voor consumptie ter plaatse met als nevenactiviteit: verstrekken van dranken. Voorbeelden zijn horecabedrijven zoals theehuizen, lunchrooms, ijssalons en broodjeszaken. Verdere bestemmingsplaninformatie kunt u opvragen via ons kantoor, voor de meest actuele informatie verwijzen wij u naar de gemeente Tiel.

Vraagprijs: € 550.000,= k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1948

Oppervlakten

Oppervlakte
380 m² (in units vanaf 120 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
105 m²
Breedte gevel
8,5 m
Perceel
150 m² (in units vanaf 120 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waterstraat 19

€ 550.000 k.k.