Waterstraat 46 4001 AP Tiel

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het betreft een representatieve winkelruimte met een pui breedte van maar liefst 6,25 meter in dé winkelstraat van Tiel.

De winkelruimte bevindt zich absoluut op een A1 locatie en kent een hoge passantenstroom. Het pand wordt omringd door diverse bekende winkelnamen als Kruidvat, Etos en Blokker.

Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio, maar heeft ook vele diverse evenementen (waaronder Appelpop en Fruitcorso) die elk jaar weer vele bezoekers trekken!

Het object heeft een verhuurbare vloeroppervlakte van 151,41 m² verdeeld over:

Winkel ca. 80,7 m²
Magazijn ca. 62,2 m²
Hal ca. 7,1 m²
Totaal 150,0 m²

*een meetstaat conform NEN2580 is beschikbaar

De winkelruimte is eenvoudig te vergroten met ca. 41 m2 door het zeer ruime magazijn gedeeltelijk bij de winkelruimte te voegen.

Locatie

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB.

Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

Bereikbaarheid

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam - Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden.
In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Parkeergelegenheid

parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan te vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van ca. € 270,55 per jaar - € 590,90 per jaar (2019), afhankelijk van de gekozen plaats.
Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel.

Huurprijs

€ 2.250,- per maand te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Servicekosten

Huurder zal zelf rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra.

Huuringangsdatum

Nader overeen te komen.

Huurtermijn
Standaard 5 jaren, andere termijn bespreekbaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Wijze van oplevering
De winkelruimte wordt als casco verhuurd. Het opleveringsniveau is in overleg nader overeen te
komen.

Zekerheidsstelling
Door huurder dient een bankgarantie te worden gesteld ter grootte van een bruto
kwartaalverplichting.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst een jaar na de huuringangsdatum, zal de huurprijs worden aangepast conform de wijziging van de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), zoals dit wordt gepubliceerd door het CBS te Voorburg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst van verhuurder gebaseerd op het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) van juli 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM),alsmede de bijbehorende Algemene Bepalingen.

Voorbehoud
Eventuele huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het gebouw. Tot deze goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten

Oppervlakte
150 m²
Verkoopvloeroppervlakte
126 m²
Breedte gevel
6,3 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.