Waterstraat 61 4001 AN Tiel

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelruimte op de beste locatie in Tiel. Het klassieke pand ligt midden in het hart van het winkelgebied in het versmalde voetgangersgebied van de Waterstraat. Het pand bevindt zich in een goede gebruikte staat van onderhoud. Het vloeroppervlak van de winkelruimte bedraagt circa 65 m² BVO. De winkel is een gunstige, nagenoeg vierkante, ruimte met daarnaast een klein magazijn, pantry en een toiletruimte. Bezichtiging alleen op afspraak.

Oppervlakten en afmetingen: vloeroppervlak winkelruimte circa 65 m² BVO; circa 59 m² VVO; verkoopoppervlak circa 51 m² VVO; frontbreedte winkelruimte circa 5,5 m¹; bruto inhoud circa 175 m³.

De draagstructuur van het pand bestaat uit gemetselde gevels en houten verdiepingsvloeren. In de winkelruimte bevindt zich vrijwel in het midden één dragende kolom. De toegangsdeur van de winkelruimte bevindt zich iets terugliggend op klassieke wijze naast de voordeur van een bovengelegen woning. De winkelruimte is gunstig qua breedte in verhouding tot de diepte. De winkelruimte beschikt over een kleine bergruimte met pantry en een modern uitgevoerde toiletruimte.

Er is een mogelijkheid om de huidige inventaris en aangebrachte voorzieningen over te nemen. De winkelruimte wordt door verhuurder aangeboden als casco- winkelruimte plus toiletruimte en pantry.

De Waterstraat is een voetgangersgebied. Er is geen parkeergelegenheid in de Waterstraat. Het perceel is volledig bebouwd. Op korte afstand ligt parallel aan de Waterstraat achter het object de Gasthuisstraat; in deze straat is langsparkeren (betaald) mogelijk aan de openbare weg mogelijk.

Over de huurprijs wordt geen omzetbelasting in rekening gebracht. De huursom is exclusief nutsvoorzieningen. Betaalperiode per drie maanden vooraf. De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur. Per heden worden met een voorschot servicekosten in rekening gebracht voor onder andere elektra- en waterverbruik. Het is mogelijk de nutsvoorzieningen te verzelfstandigen. Huurovereenkomst conform ROZ model winkelruimte d.d. 30-07-2003. De overeenkomst zal worden aangegaan voor een periode van 5 jaar en 5 optiejaren. De huurprijs zal jaarlijks geïndexeerd worden conform de algemene voorwaarden van de huurovereenkomst.

Aanvaarding in overleg. Uitgebreide brochure inclusief plattegrond is beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
59 m²
Verkoopvloeroppervlakte
51 m²
Breedte gevel
5,5 m
Perceel
74 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Waterstraat 61

Huurprijs op aanvraag