Juliana van Stolbergstraat 12 5038 AM Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

PRACHTIGE WINKELRUIMTE GELEGEN OP UITSTEKENDE LOCATIE IN DE BINNENSTAD VAN TILBURG.

ALGEMEEN
Tilburg is met haar ruim 210.000 inwoners de zesde stad van Nederland. Tilburg ligt in de regio Midden-Brabant. In dit verzorgingsgebied wonen bijna een half miljoen mensen. Tilburg investeert fors in de binnenstad. Samen met partijen als Wereldhave, Van de Ven Bouw en Ontwikkeling, diverse ondernemers en bewoners bouwt de gemeente aan een aantrekkelijke binnenstad die klaar is voor de toekomst. Een binnenstad waar mensen graag winkelen, wonen, werken en recreëren. Waar nieuwe bedrijven zich vestigen. Een binnenstad met sfeer, groen en ruimte voor ontmoeting.

LOCATIE
Het winkelpand is gelegen aan de Juliana van Stolbergstraat - een zeer bekende winkelstraat van Tilburg - in het fraaie gedeelte tussen de Heuvel(straat) en het Piusplein met haar drukke cafés en terrassen, Mc Donald’s en Burger King en de ingang naar de Emmapassage. De winkelstructuur in de binnenstad wordt kwalitatief verbeterd door het maken van een nieuwe verbinding tussen het Pieter Vreedeplein, de Heuvelstraat en de Emmapassage. Daarnaast wordt de Stadhuisstraat veranderd in een winkelstraat die aansluit op de Emmapassage. Hierdoor ontstaan logische looproutes in de vorm van een 'winkelrondje'. Deze nieuwe verbindingen hebben tot doel het winkelaanbod verder te versterken en te concentreren, de openbare ruimte te revitaliseren en een betere combinatie van winkel- en woningaanbod in de binnenstad te realiseren. Het kernwinkel-gebied wordt hierdoor compacter, functioneler en beter herkenbaar. Direct achter de Juliana van Stolbergstraat is de grote vernieuwde parkeergarage 'Heuvelpoort' gelegen.

Aan de Juliana van Stolbergstraat zijn in korte tijd een aantal nieuwe speciaalzaken gevestigd. Zo zijn in korte tijd Fresh, Klubben Hifi, BackWERK en vanaf februari 2020 Van Dal Herenmode nieuw in de straat gevestigd. Bekende namen in de straat zoals Van Arendonk Schoenen, Ulla Popken en Livera zijn al jarenlang in de straat gevestigd.

OBJECT
Representatief, goed onderhouden, winkelpand bestaande uit een begane grond, verdiepingen en een kelder. Het winkelpand heeft een mooie brede winkelpui van circa 9,5 meter.
De begane grond is ingericht en in gebruik als winkelruimte. De kelder is goed toegankelijk en in
gebruik als opslagruimte.

OPPERVLAKTE
Winkelruimte: circa 85 m²
Overige ruimten: circa 155 m²

VOORZIENINGEN:
Het opleveringsniveau van de winkel zal in nader overleg worden vastgesteld. In principe zal de huidige indeling inclusief verlichting, airco en warmtegordijn achterblijven.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar, overige huurperioden in overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model 17 september 2012, artikel 7:290 BW winkelruimte met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2013=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt wel omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²
Verkoopvloeroppervlakte
85 m²
Breedte gevel
9,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Naber Bedrijfshuisvesting

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5 400 700

Bresson van Kempen Bedrijfshuisvesting B.V.

Vandaag bereikbaar vanaf 9:00
Bel 013-5400755

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.