Heuvelstraat 19 5038 AA Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich aan de hoofdwinkelstraat van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat staat van oudsher bekend om zijn diversiteit aan landelijke en internationale formules. De betreffende winkelruimte ligt vlakbij de Heuvelring en Korte Heuvel, het uitgaansgebied en is omringd door publiekstrekkers als C&A, Hema, Douglas, Hunkemöller, Ici Paris XL en Hudson’s Bay. Omliggende retailers zorgen ervoor dat de toekomstige winkelier van deze ruimte voldoende passanten krijgt.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 178 m² op de begane grond met een bovengelegen verdieping verdeeld over twee blokken. Het achterste blok, dat bereikbaar is door middel van een trap achterin de winkelruimte, gebruikt de huidige huurder als magazijn. Het voorste blok, dat ook als opslagruimte te gebruiken is, is door middel van een tussendeur op de verdieping te bereiken en leent zich uitstekend voor een extra magazijn; beide blokken zijn gezamenlijk groot circa 164 m². Verder is de winkelruimte voorzien van een pantry en toilet op de eerste verdieping. Aan de achterkant wordt het pand ontsloten naar het Pieter Vreedeplein. Betreffend gedeelte van het plein is omringd door een afrastering en is dus niet voor het publiek bereikbaar. Deze ontsluiting kan gebruikt worden voor aan- en toevoer van materialen.

Opleveringsniveau
De winkelruimte wordt in de huidige staat opgeleverd.

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 450 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 300 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
Per direct

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
542 m²
Verkoopvloeroppervlakte
178 m²
Breedte gevel
5,5 m
Perceel
225 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heuvelstraat 19

Huurprijs op aanvraag