Schouwburgring 135 5038 TW Tilburg

Prijs n.o.t.k.

Omschrijving

TE HUUR
Schouwburgring 135 te Tilburg

ALGEMEEN
De Schouwburgring is een aantrekkelijk (deels overdekt) winkelgebied dat zich bewezen heeft als een succesvolle formule, gelet op de mix van regionale detaillisten alsmede landelijke ketens die zich hier hebben gevestigd. Aan de Schouwburgring zijn diverse prominente retailers/dienstverleners gevestigd zoals o.a. Bruna, Zeeman, Werktalent, Prénatal, Mitra, Goudwisselkantoor, Perry Sport, De Beren etc.

Aan de achterzijde van het gebouw is ruimte voor laden en lossen. Door de realisatie van de heringerichte cityring komt de Schouwburgring nog beter tot zijn recht.

LIGGING
De winkelruimte is gelegen aan de Schouwburgringpromenade welke grenst aan de stadskern. De promenade gaat over in de gezellige Oude Markt met vestigingen van diverse horecagelegenheden (o.a. Carrousel, Anvers, Multi-vlaai, Bagels en Beans) die vervolgens aansluit op de A-1 winkelstraat, de Heuvelstraat.

De locatie is optimaal te bereiken vanaf zowel de voor- als achterzijde van het gebouw vanwege de unieke ligging aan zowel de Schouwburgring als aan de Heuvelstraat.

BEREIKBAARHEID
Het stadscentrum is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand, ook zijn er busstopplaatsen aan de Schouwburgring gesitueerd. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken.
DOELGROEP
Zeer geschikt als winkelruimte en/of (zakelijke) dienstverlening met baliefunctie.

OPPERVLAKTEN
De Schouwburgring 135 heeft een oppervlakte van ca. 358 m² gelegen op de begane grond.

In de kelder bevindt zich een (opslag)ruimte die optioneel erbij gehuurd kan worden, indien gewenst ook eventueel een gedeelte hiervan.

PARKEREN
Er is in de directe nabijheid voldoende parkeergelegenheid, o.a. parkeergarage Louis Bouwmeesterplein, tevens zijn er parkeerplaatsen voor de deur aan de Schouwburgring aanwezig (beide betaald parkeren).

VOORZIENINGEN
De objecten zijn/worden voorzien van o.a. het volgende:
- Pantry
- Sanitair
- Verwarming middels gas c.v.
- Verhuurder is bereid tot investeringen tegen nader overeen te komen condities

BESTEMMING
Detailhandel alsmede dienstverlening (maatschappelijk en zakelijk).

HUURPRIJS
De huurprijs is afhankelijk van het door huurder gewenste opleveringsniveau, indicatief ca. € 190,- per m²/jr. excl. BTW. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Het object beschikt over zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen; huurder dient de leveringscontracten rechtstreeks met de desbetreffende nutsbedrijven af te sluiten.

Aan huurder zullen servicekosten in rekening worden gebracht die betrekking hebben op onderhoudszaken van algemene aard.

WINKELIERSVERENIGING
Huurder dient lid te worden van de winkeliersvereniging; de bijdrage hiervoor wordt rechtstreeks door de winkeliersvereniging aan huurder in rekening gebracht.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg geschieden; op korte termijn mogelijk.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt in principe 5 jaar + 5 optiejaren; overige huurtermijnen zijn in onderling overleg bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model september 2012, winkelruimte- en overige bedrijfsruimte (ex artikel 7:290 BW) met de bijbehorende algemene bepalingen en aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs nader overeen te komen
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
351 m²
Verkoopvloeroppervlakte
351 m²
Breedte gevel
14 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schouwburgring 135

Prijs n.o.t.k.