Besterdring 171 5014 HK Tilburg

€ 549.000 k.k.

Omschrijving

WINKELRUIMTE MET ROYALE BOVENWONING GELEGEN AAN DE BESTERDRING.

LOCATIE
Het winkel-woonhuis is gelegen aan de Besterdring, tussen het Besterdplein en het NS-Plein. De Besterdring, één van de belangrijkste toegangswegen richting het centrum, wordt gekenmerkt door een gevarieerd winkelaanbod en een zeer druk bezochte weekmarkt.

WINKELRUIMTE
De winkelruimte is thans in gebruik en volledig ingericht als kapsalon. De huidige kapsalon bestaat uit twee delen van elkaar gescheiden door een toilet en pantry. Hierdoor bestaat de mogelijkheid het tweede gedeelte van de kapsalon een andere functie te geven.

De inrichting van de kapsalon bestaat uit een aantal vaste op maat gemaakte interieur-elementen. Bij binnenkomst van de kapsalon aan de linkerzijde de kaptafels in een lange lijn met elkaar verbonden door middel van een wandmeubel met een doorlopende spiegelwand. Het wandmeubel is voorzien van geïntegreerde wandcontactdozen en afgewerkt met een leistenen werkblad. Aan de rechterzijde een (ontvangst)balie met daarachter een display-wand. Deze wand is voorzien van een garderobe , twee vaste kasten en diverse laden. De balie is eveneens afgewerkt met een leisteen blad. Al deze interieurelementen zorgen voor een sfeervolle en chique uitstraling.

In het tweede gedeelte van de kapsalon zijn de kaptafels centraal in de ruimte opgesteld. In deze ruimte bevinden zich ook de aansluitingen voor de wasunits. Vanuit dit gedeelte van de kapsalon zicht op de patiotuin, welke door middel van een schuifpui is te bereiken. Vanuit de kapsalon toegang tot portaal met toiletruimte voor personeel en een loopdeur naar de patiotuin. Vanuit het portaal toegang tot personeelsruimte met aan sluitingen voor wasmachines en droger.

BOVENWONING
Entree naar hal met trapopgang naar bovenwoning. L-vormige woonkamer met parketvloer en openslaande deuren naar dakterras. Vanuit de woonkamer toegang tot portaal met trapopgang naar tweede verdieping, toilet en technische ruimte. Aansluitend aan de woonkamer de keuken. In de keuken een hoekopgestelde inbouwkeuken onder meer voorzien van de volgende inbouwapparatuur.

Op de tweede verdieping drie slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel en toilet. De slaapkamers aan de voorzijde zijn voorzien van een dakkapel.

De bovenwoning is momenteel verhuurd. De bovenwoning wordt in verhuurde staat geleverd.

OPPERVLAKTE
De oppervlakte van de winkelruimte bedraagt circa 150 m²
De oppervlakte van de bovenwoning bedraagt circa 155 m²

VOORZIENINGEN WINKELRUIMTE
- Systeemplafonds met inbouwarmaturen;
- Airconditioning plafondunit;
- Ontvangstbalie;
- Spiegelwanden;
- Vlakke tegelvloervloer;
- Verwarming;
- Keukenblok en toilet.

PARKEREN
Voldoende parkeergelegenheid in het openbare gebied.

VRAAGPRIJS
€ 549.000,- kosten koper.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Tot zekerheid van de nakoming van de verplichtingen van de koper wordt in de koopovereenkomst een artikel opgenomen waarbij de koper zich verplicht binnen de afgesproken tijd een waarborgsom te storten op de rekening van de notaris. Deze waarborgsom bedraagt in de regel 10% van de koopsom en strekt ten tijde van de eigendomsoverdracht in mindering op de koopsom. In plaats van deze waarborgsom te storten kan koper ook een schriftelijke bankgarantie stellen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 549.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
200 m²
Verkoopvloeroppervlakte
150 m²
Breedte gevel
4,5 m
Perceel
216 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Besterdring 171

€ 549.000 k.k.