Westermarkt 4 5042 MC Tilburg

€ 65.000 /jr

Omschrijving

Westermarkt 4 Tilburg

Object:
Te huur circa 449 m², gelegen op een zeer goede locatie nabij de ingang van winkelcentrum Westermarkt. De ruimte is gelegen op de begane grond in de voormalige Rabobank. De ruimte is te bereiken middels een riante entrée aan de voorzijde alsmede via het algemene trappenhuis als zijnde personeelsingang.

Winkelcentrum:
De te huren ruimte is gelegen in winkelcentrum Westermarkt welke is opgericht in 1961. Het winkelcentrum is door de jaren heen enorm
gegroeid tot een winkeloppervlakte van circa 13.500m². Totaal zijn er 70 winkels gevestigd waaronder verschillende landelijke formules zoals Albert Heijn, Hans Anders, Gall & Gall, Specsavers, Zeeman, Blokker, Kruidvat, EMTé en Shoeby Fashion, bakker van Iersel en slagerij Fons Pessers. Daarnaast zijn er ook veel plaatselijke ondernemers gevestigd in het winkelcentrum, waaronder banketbakker Govert van Nunen, Parfumerie Appels, Bekker, West Avenue.

Algemeen:
Tilburg is met ruim 217.000 inwoners één van de grotere steden van Nederland. Tilburg ligt in het hart van de Provincie Noord-Brabant, in een regio die wordt aangeduid als Midden-Brabant. In deze regio wonen bijna een half miljoen mensen. Mede vanwege de enorme variatie in opleidingen is in Tilburg elk type werknemer te vinden. De groei van de werkgelegenheid is groot. Bedrijven kiezen voor vestiging in deze regio vanwege de goede bereikbaarheid, de kwaliteit van de woonomgeving en de uitmuntende onderwijsinstellingen. In regio Tilburg is ruimte, werk, cultuur en vertier. Er zijn legio mogelijkheden om te studeren, uit te gaan, te winkelen en te werken. Kenmerkend voor Tilburg is de aanwezige ondernemersgeest, welke een gezonde basis vormt voor een positieve economische groei.

Oppervlakte:
Het object omvat circa 449 m².
- Begane grond : ca. 359 m2
- Kelder : ca. 85 m2
- Gezamenlijke personeelsentree : ca. 5 m2
Totaal ca. 449 m2

Parkeren:
Rondom het gehele winkelcentrum is voldoende (gratis) parkeergelegenheid aanwezig.

Huurprijs:
De huurprijs bedraagt € 65.000,-- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

Indexering:
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs Index (CPI) Alle Huishoudens (2015=100) samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Servicekosten:
De kosten van elektra zijn niet bij de huurprijs inbegrepen. Deze kosten dienen door huurder rechtstreeks aan de desbetreffende nutsinstellingen te worden voldaan.

De servicekosten voor het water en gas bedragen € 10,00 per m² per jaar exclusief BTW als voorschot op de werkelijk gemaakte kosten.

Winkeliersvereniging
Huurder en diens rechtsopvolgers verplichten zich als lid toe te treden tot de winkeliersvereniging van de Westermarkt en daarvan lid te blijven gedurende de duur van de overeenkomst. Huurder en diens rechtsopvolgers verplichten zich de door de winkeliersvereniging vastgestelde contributie en promotiebijdragen te voldoen op een door de winkeliersverenging aan te geven wijze.

Bijdrage SBWW
Huurder en diens rechtsopvolgers verplichten zich tevens als lid toe te treden tot de Stichting Beheer/Renovatie Winkelcentrum Westermarkt en daarvan lid te blijven gedurende de duur van de overeenkomst. Huurder en diens rechtsopvolgers verplichten zich de door de Stichting vastgestelde bijdragen en promotiebijdragen te voldoen op een door de Stichting aan te geven wijze.

Opleveringsdatum:
De oplevering geschiedt in onderling overleg.

Huurperiode:
Huurperiode van vijf jaar met een mogelijkheid tot een verlening met telkens één jaar.

Contract:
Standaard R.O.Z. contract.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie c.q. waarborgsom ter hoogte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

Huurbetaling:
Huurbetaling per kwartaal vooruit.

Voorbehoud:
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

BTW:
Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Alle door ons verstrekte informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend bestemd voor geadresseerde. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 65.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 80.775 per jaar
Servicekosten
€ 10 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten

Oppervlakte
449 m²
Verkoopvloeroppervlakte
449 m²
Breedte gevel
24 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
F 1,61

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Westermarkt 4

€ 65.000 /jr