Heuvelstraat 83 5038 AC Tilburg

€ 95.000 /jr

Omschrijving

Locatie
Onderhavige winkelruimte bevindt zich in de hoofdwinkelstraat van het centrum van Tilburg, de Heuvelstraat. De Heuvelstraat huisvest tal van landelijke en lokale ondernemers zoals Amac, Shoeby, My Jewellery, NIKKIE, Dille & Kamille en de ZARA. Omliggende retailers zorgen ervoor dat de toekomstige winkelier van deze ruimte voldoende passanten krijgt.

Object
Onderhavige winkelruimte bestaat uit circa 174 m² op de begane grond, met een ruimte op de eerste verdieping van circa 181 m² ten behoeve van een magazijn, pantry, toilet en vide. De entree van de winkelruimte beschikt over een dubbele deur voorzien van transparant glas. De winkelruimte is voorzien van een systeemplafond met diverse verlichtingselementen, alsmede een bestaande vloerafwerking. Achterin de winkel is een trap naar eerste verdieping gesitueerd, hier is tevens een toiletgroep aanwezig.

Opleveringsniveau
Het object wordt casco verhuurd, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast. Het object wordt opgeleverd in de staat waarin de ruimte zich bevindt op de ingangsdatum van het huurcontract (eventuele overname van de huidige winkelvoorzieningen in overleg met vertrekkend huurder).

Parkeren
Het centrum van Tilburg biedt ruim voldoende, betaalde parkeergelegenheden. Parkeergarage Emmapassage bevindt zich op circa 400 meter afstand en parkeergarage Pieter Vreedeplein op circa 500 meter van het betreffende object. Het centrum van Tilburg is met het openbaar vervoer ook goed te bereiken.

Aanvaarding
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 95.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 84.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²
Verkoopvloeroppervlakte
174 m²
Breedte gevel
4,5 m
Perceel
178 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,93

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heuvelstraat 83

€ 95.000 /jr