Sint Annaplein 6 5038 TV Tilburg

€ 950 /mnd

Omschrijving

LIGGING
De winkelruimte is gelegen aan het St. Annaplein dat richting de stadskern via de Zomerstraat aansluit op de Schouwburgring. Aan de andere zijde loopt het St. Annaplein over in de Korvelseweg. Deze winkelstraat kenmerkt zich door een diversiteit aan winkeliers, zowel ketens als plaatselijke en regionale ondernemers. In de nabije omgeving zijn o.a. gevestigd Wijnkoperij Van Bilsen, Het Kruidvat, Supermarkt Jumbo en diverse lokale ondernemers.

Het winkelpand is op steenworp afstand gelegen van de Schouwburgring waar diverse retailers gevestigd zoals Mitra, Bruna, Prénatal, Zeeman, Perry Sport, Fietsenwinkel.nl, Werktalent en enkele afhaal-bezorgrestaurants.

BEREIKBAARHEID
De winkelruimte is goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand, ook zijn er busstopplaatsen aan de Korvelseweg en Schouwburgring gesitueerd. Daarnaast is de locatie met de auto eveneens uitstekend te bereiken.

DOELGROEP
De winkelruimte beschikt over inventaris voor een kapsalon, en om die reden geschikt voor de kappersbranche en/of overige beauty-gerelateerde salons.

OPPERVLAKTEN
De winkelruimte heeft een oppervlakte van ca. 72 m² met een frontbreedte van ca. 6 meter.

PARKEREN
Er is in de straat voldoende parkeergelegenheid, op korte afstand is parkeergarage Louis Bouwmeesterplein gelegen (betaald parkeren).

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- Pantry
- Sanitair
- Verwarming
- Verlaagd systeemplafond

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 950,- per maand excl. BTW.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

SERVICEKOSTEN
Het object beschikt niet over zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen. De kosten voor gas, water, elektra etc. zullen door middel van servicekosten op voorschotbasis aan huurder worden doorbelast, één en ander afhankelijk van het soort gebruik. Richtprijs € 275,- per maand (excl. BTW).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding kan in overleg plaatsvinden; op korte termijn mogelijk.

HUURPERIODE
De huurperiode bedraagt bij voorkeur 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van telkens 5 jaar. Overige huurtermijnen zijn in onderling overleg tegen nader overeen te komen condities bespreekbaar.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model juli 2008 (winkelruimte- en overige bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW) met de bijbehorende algemene bepalingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie/waarborgsom gesteld te worden ter grootte van een betalingsverplichting (inclusief BTW) van drie maanden.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

OMZETBELASTING
Indien huurder niet aan 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 950 per maand
Servicekosten
€ 275 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1945-1959

Oppervlakten

Oppervlakte
72 m²
Verkoopvloeroppervlakte
60 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Voorlopig energielabel
G

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Sint Annaplein 6

€ 950 /mnd