Schouwburgring 23 5038 TK Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

ALGEMEEN
Op wel zeer aantrekkelijke locatie, aan de Schouwburgring gelegen, geheel zelfstandige winkelruimte met een oppervlakte van ca. 93 m² met een frontbreedte van circa 10 meter. Het betreft een winkelkiosk, die deel uitmaakt van de Schouwburgpromenade: de toegangspoort tot het winkelhart van Tilburg.

LIGGING
De winkelruimte ligt op markante zichtlocatie aan de Schouwburgring, pal tegenover de Schouwburg Concertzaal Tilburg en het Louis Bouwmeesterplein. De kiosk is onderdeel van de Schouwburgpromenade: een aantrekkelijk (deels overdekt) winkelgebied met een mix van (speciaal)zaken, van lunchroom en bezorgrestaurants tot avondwinkel, van kapper tot opticien, van fietsenzaak tot uitzendbureau en van modezaak tot schoenenzaak. Het winkelaanbod in de Schouwburgpromenade is ruim en zeer divers.

De Schouwburgpromenade ligt aan de rand van het kernwinkelgebied, dat alleen voor voetgangers toegankelijk is en gaat over in de gezellige Oude Markt, met diverse (dag)horecagelegenheden waar u terecht kunt voor o.a. een kop koffie of een heerlijke maaltijd.
Ook de A1 winkelstraat Heuvelstraat, de Primark en het compleet gerenoveerde Stadhuis, waar sinds kort diverse prominente retailers in zijn gevestigd, bevinden zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
De locatie is zeer goed bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Het NS-station Centraal met busstation bevindt zich op ca. 10 minuten loopafstand. Ook zijn er bushaltes aan de Schouwburgring zelf. Bovendien is de locatie ook met de auto uitstekend te bereiken. De Schouwburgring is namelijk onderdeel van de cityring die rondom het stadscentrum ligt.

PARKEREN
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving. Zo bevindt zich o.a. aan de overkant van de Schouwburgpromenade het Louis Bouwmeesterplein met de parkeergarage "Schouwburg" en er zijn parkeerplaatsen aan de Schouwburgring zelf (beide betaald parkeren).

DOELGROEP
De ruimte is met name geschikt voor detailhandel, en biedt daarnaast ook nog mogelijkheden als o.a. gebruik als salon, praktijkruimte of kantoor.

OPPERVLAKTE
De ruimte heeft een oppervlakte van circa 93 m² BVO (bruto verhuurbaar vloeroppervlak) op de begane grond.
De frontbreedte van de winkel bedraagt ca. 10 meter.

VOORZIENINGEN
Het object is voorzien van o.a. de navolgende zaken:
- pantry;
- toiletunit;
- verwarming;
- systeemplafond met geïntegreerde TL-verlichting.

BESTEMMING
Detailhandel alsmede dienstverlening (maatschappelijk en zakelijk).

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 20.000,= per jaar exclusief BTW en exclusief servicekosten.

HUURBETALING
Huurbetaling per maand vooruit door middel van een automatische incasso.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de Consumenten Prijs index reeks “alle huishoudens” samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg nader te bepalen, de winkel is in principe per 1 oktober 2022 beschikbaar.

HUURPERIODE
De huurperiode wordt in onderling overleg met partijen overeengekomen, met dien verstande dat een eerste huurperiode van twee jaar de voorkeur heeft.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ model februari 2015, artikel 7:230a BW bedrijfsruimte (kantoor- en overige bedrijfsruimten) met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

ZEKERHEIDSTELLING
Tot zekerheid van nakoming van de verplichtingen uit deze overeenkomst dient een bankgarantie gesteld te worden conform het ROZ-model ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden (inclusief servicekosten en BTW).

SERVICEKOSTEN
De servicekosten bedragen als voorschot € 633,- per jaar, exclusief BTW op basis van nacalculatie.
De ruimte beschikt over zelfstandige aansluitingen op de nutsvoorzieningen (behoudens water). Huurder sluit de leveringscontracten van de nutsvoorzieningen rechtstreeks af met de desbetreffende nutsbedrijven.

VOORBEHOUD
Een en ander geschiedt onder aanvaarding en uitdrukkelijk voorbehoud goedkeuring eigenaar.

OMZETBELASTING
Indien huurder minder dan voor 90% BTW belaste prestaties verricht en derhalve niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dit feit zich voordoet zal de overeengekomen kale huurprijs exclusief BTW, zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder onstaande financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 633 per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
2 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten

Oppervlakte
93 m²
Verkoopvloeroppervlakte
93 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en overdekt winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
C1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Schouwburgring 23

Huurprijs op aanvraag