Heyhoefpromenade 81 5043 RB Tilburg

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Winkelcentrum Heyhoef is met drie supermarkten en 53 winkels het grootste winkelcentrum van stadsdeel Reeshof (ca. 45.000 inwoners!) in Tilburg. Het Winkelcentrum Heyhoef is sterk en kent een brede branchering en gratis parkeergelegenheid voor de consumenten.

Op een prominente locatie, tussen de verswinkels in, is nu een ruimte vrij gekomen voor verhuur. Het betreft een winkelruimte van 116,9 m² B.V.O. groot met een frontbreedte van ruim zeven meter en een pui die volledig kan worden geopend. Ook heeft de winkel een achteringang t.b.v. bevoorrading.

Voorkeur bij deze winkel gaat uit naar een aanvulling op de bestaande verswinkels. Maar een andere invulling is bespreekbaar. Momenteel zijn de volgende verswinkels gevestigd op De Heyhoef: Bakkerij Floor van Lieshout, Slagerij Vermeer, Kaasshop Heijhoef en Visspecialist Timmers. Overige winkels in Winkelcentrum Heyhoef zijn o.a. de supermarkten Jumbo, Lidl en Plus, en verder Hema, Kruidvat, Primera, Ici Paris XL, Xenos, Zeeman, Shoeby, Gall & Gall, Van Haren, Intertoys, Bruna, Etos, Hans Anders, Hunkemöller, etc. etc..

Hierna volgen de basis uitgangspunten van een mogelijke verhuur:

Huurprijs: de huurprijs (vraagprijs) bedraagt € 3.300,- per maand (= € 338,75/m² B.V.O. op jaarbasis), exclusief voorschot servicekosten en promotiebijdragen. Alle bedragen te vermeerderen met BTW.

Servicekosten: het voorschot servicekosten bedraagt € 24,35 per maand (= € 2,50/m² B.V.O. op jaarbasis, te vermeerderen met BTW).

Promotiebijdrage: de promotiebijdrage is begroot op ca. € 1.436,76 op jaarbasis, te vermeerderen met BTW. Deze dient rechtstreeks aan de winkeliersvereniging te worden voldaan.

Huurperiode: een huurovereenkomst wordt aangegaan voor een periode van 5 of 10 jaar. Na deze eerste huurtermijn wordt de huurovereenkomst, behoudens opzegging, voortgezet voor perioden van telkens 5 jaar.

Opzegtermijn: Er geldt een opzegtermijn van 12 maanden.

Bankgarantie: huurder dient een minimale borg af te geven van drie maanden bruto huurverplichting inclusief BTW.

Oplevering: casco, in overleg.

Indien u interesse heeft in deze locatie dan vernemen wij dat graag. Wij maken graag een afspraak om de locatie met u te gaan bezichtigen. U ontvangt de uitgebreide verhuurinformatie dan per e-mail van ons.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 25 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1996

Oppervlakten

Oppervlakte
117 m²
Verkoopvloeroppervlakte
117 m²
Breedte gevel
7,1 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,84

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Heyhoefpromenade 81

Huurprijs op aanvraag