Botermarkt 7 5404 NV Uden

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Object
De commerciële ruimten zijn gelegen op een goed bereikbare locatie nabij het centrum van Uden. Direct tegenover is een supermarkt gevestigd waardoor er een constante stroom aan passanten bestaat. De commerciële ruimte is bestemd ten behoeve van gemengde doeleinden ("gemengd-1"), waaronder detailhandel, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Frontbreedte: 9 meter.

Oppervlakten:
ca. 54 m² begane grond
ca. 210 m² in het souterrain.

Plaatselijk bekend als Botermarkt 7 te Uden (5404 NV). Kadastraal bekend als gemeente Uden, sectie M, perceelnummer 6526 (gedeeltelijk).

Omgeving
De commerciële ruimte is gelegen aan de Botermarkt en maakt onderdeel uit van een commerciële cluster nabij het centrum van Uden. De directe omgeving wordt gekenmerkt door een gemêleerde bebouwing bestaande uit commerciële ruimten op de begane grond en veelal bewoning op de verdiepingen.

In de directe omgeving zijn voornamelijk lokale detailhandelsbedrijven vertegenwoordigd, zoals Bakker van de Ven, Schoonheidsinstituut Jacky Rutten, Schijndel hoortoestellen en Anna bloemen. De supermarkt betreft een vestiging van: Plus.

Bereikbaarheid
Het centrum van Uden is goed bereikbaar. De op- en afritten van de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) zijn gelegen op een afstand van slechts enkele autominuten.
Tevens is in Uden gevestigd een centraal station van het regionale busvervoer. Nabij het complex bevindt zich een halte.

Indeling/afwerking
De commerciële ruimte is voorzien van een tegelvloer, glad afgewerkte wanden, een stalen trap naar het souterrain, met daarin twee koelcellen, een pantry en toiletten. Tevens is een goederenlift aanwezig.

Huurprijs
€ 18.000,- per jaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur.

Aanvaarding
In overleg

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
264 m²
Verkoopvloeroppervlakte
200 m²
Breedte gevel
5,4 m
Perceel
264 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Botermarkt 7

€ 1.500 /mnd