Marktstraat 39-41 5401 GG Uden

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Het winkel pand is gelegen op top-winkelstand aan de Marktstraat 39 te Uden. Het pand heeft een front van ruim 10 meter. De winkel heeft een totale oppervlakte van ruim 440 m2.

Deze ruime winkel is gerealiseerd de eigenaar een grootschalige renovatie heeft uitgevoerd. Eigenlijk is de benaming nieuwbouw met turnkey oplevering meer op zijn plaats.

Er is significant geïnvesteerd in de herbouw en de renovatie van het pand. Dit uit zich in gebruikte materialen en duurzaamheid. Boven de winkelruimte bevinden zich appartementen. Deze hebben een eigen ingang. Alle voorzieningen (meters nutsbedrijven, toe- en afvoeren, etc.) zijn 100% gescheiden.

De winkelruimte is voor het overgrote deel volledig herbouwd. De ruimte onder de appartementen is volledig gerenoveerd: nieuwe (volledig geïsoleerde) vloer en muren; alle kabels en leidingen geheel vernieuwd.
De winkel zelf is herbouwd om de hoogste energiewaarden te realiseren. Het pand heeft Energielabel A.
De vloer is volledig voorzien van vloerverwarming. In het plafond komen een aantal units die, indien nodig, bij kunnen verwarmen en in de zomer kunnen koelen. Alles aangestuurd door warmtepompen die zich op het dak bevinden. Op dit dak kunnen tevens zonnecollectoren worden gemonteerd. De huurder zou dan voor het overgrote deel hierdoor energieneutraal kunnen werken. Er bevindt zich geen gasaansluiting meer in het pand.
De leidingen zijn vlak tegen het plafond weggewerkt zodat deze weinig toch geen hinder opleveren en makkelijk weg te werken zijn.

De pui moet nog ontworpen en gemonteerd worden. Dit wordt in onderling overleg met de huurder uitgevoerd zodat deze aansluit op de wensen en eisen van de huurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
440 m²
Verkoopvloeroppervlakte
440 m²
Breedte gevel
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Marktstraat 39-41

Huurprijs op aanvraag