Hoofdstraat-West 46 9981 AD Uithuizen

€ 349.500 k.k.

Omschrijving

Vraagprijs onroerend goed: € 349.000,- k.k.
Vraagprijs Inventaris Goodwill Handelsnaam € 49.500,-

De Butler is een multifunctioneel horecabedrijf, gunstig gelegen in het centrum van Uithuizen. Zo is in het bedrijf gevestigd onder meer een cafetaria, een café, een zalencentrum en een slijterij. Hiermee weet men op verschillende vlakken klanten aan zich te binden. Hiermee is in de afgelopen jaren een veelzijdig en in het dorp bekend bedrijf ontstaan. De huidige eigenaresse wenst het bedrijf graag over te dragen aan een nieuwe ondernemer. De mogelijkheden hierin zijn legio, vooral door de grote afmetingen van het bedrijf en het feit dat er een bedrijfswoning boven is gelegen. De doelgroep betreft vooral de dorpelingen en gasten vanuit de dorpen eromheen.

De Butler is gelegen in het Noord-Groningse Uithuizen, de grootste plaats in de omgeving. Uithuizen heeft ruim 5.000 inwoners en daar het de grootste plaats in de omgeving is, is er een relatief groot voorzieningenaanbod aanwezig. Verder kenmerkt het dorp zich door een prachtig oud centrum, een uitgestrekte omgeving en nabij het dorp bevindt zich één van de best bewaarde Groningse borgen; de Menkemaborg.

De Butler is gelegen in de doorgaande winkelstraat van Uithuizen. Een combinatie van wonen, winkels, horeca en kantoren is hier terug te vinden. Door de smalle straat is parkeren beperkt beschikbaar. Het pand is goed bereikbaar vanuit de N363 (Winsum-Roodeschool). Tevens heeft Uithuizen een eigen treinstation op de lijn Groningen – Eemshaven. Ook bushaltes zijn op loopafstand gelegen.

Het bedrijf bestaat uit 2 verdiepingen. De indeling is als volgt: Entree met lange gang, welke toegang geeft tot het cafégedeelte met aansluitend de cafetaria met bakwand. Verder is vanuit de gang de keuken, een grote zaal met buffetruimte en podium, de toiletten (incl. een invalide toilet), de slijterij de garderobe en enig opslagruimte bereikbaar. Op de verdieping bevindt zich een mooie bedrijfswoning met 3 slaapkamers, keuken en een badkamer.
De oppervlakten van het object zijn als volgt:
Café ± 65 m²
Cafetaria ± 58 m²
Zaal + podium ± 231 m²
Keuken ± 28 m²
Buffet ± 16 m²
Koel-vriescel ± 4 m²
Toiletten ± 29 m²
Opslag ± 8 m²
Kelder ± 21 m²
Verkeersruimte ± 48 m²
Garderobe / Cv-ruimte ± 15 m²
Slijterij ± 16 m²
Overige ± 23 m²
=============
Totaal ± 562 m²
Woonruimte + 93 m²

Voor meer informatie kunt u de presentatie in het kopje "brochure" downloaden, of contact opnemen met ons kantoor. Wij staan u graag te woord.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 349.500 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Eigendom belast met beklemrecht

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
562 m²
Verkoopvloeroppervlakte
370 m²
Perceel
607 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Aanwezig (inpandig, 0 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat-West 46

€ 349.500 k.k.