• Verhuurd onder voorbehoud

Amsterdamsestraatweg 52 - 54 3513 AG Utrecht

€ 2.200 /mnd

Omschrijving

Het betreft een op de hoek gelegen multifunctionele ruimte van ca. 106 m². De ruimte is voorheen in gebruik geweest als lunchroom en leent zich hier dan ook uitstekend voor. Met de Albert Heijn als buren is dit een locatie met veel traffic!

Omgeving
Het object is gelegen aan het begin van de bruisende Amsterdamsestraatweg naast de Albert Heijn. De Amsterdamsestraatweg is één van de levendigste winkelgebieden in Utrecht Noord. Naast de Albert Heijn zijn er in de nabije omgeving leuke horecazaken te vinden, de Aldi, Ekoplaza en Rose&Vanilla.

Frontbreedte
20 m1.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 2.200,- per maand, te vermeerderen met BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
De ruimte wordt in huidige casco staat opgeleverd. De door voorgaand huurder achtergebleven voorzieningen worden eenmalig om niet ter beschikking gesteld aan huurder.

Bestemming
De bestemming van het object is 'gemengd-1', dit houdt in dat het navolgende gebruik wordt toegestaan;
I. detailhandel;
II. de winkelstraatfuncties die genoemd zijn in de Lijst bijzondere functies Gemengd - 1: kapper/haarverzorging, nagelstudio, ontharingsstudio, pedicure, schoonheidssalon, fotograaf, kleermaker, stomerij, wasserij, computerservice, postverzorgingsbedrijf, printservice, tattooshop, advocatenkantoor, bankfiliaal, geldwisselkantoor, makelaar, adviesbureau, reisbureau, uitzendbureau, assurantiekantoor, apotheek, diëtist, fysiotherapie, huisarts, psycholoog, tandarts.
III. andere dan de onder II bedoelde winkelstraatfuncties, maar met inbegrip van horeca in de categorie D2 (lunchroom, ijssalon, koffiebar, koffie- of theehuis) van de Lijst van horeca-activiteiten, uitsluitend met een omgevingsvergunning die op grond van artikel 3.4.1 is verleend;
IV. ondersteunende horeca, uitsluitend met een omgevingsvergunning die op grond van artikel 3.4.3 is verleend.

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Amsterdamsestraatweg is goed bereikbaar met de auto. De ontsluiting met de rijksweg A2 en de ringweg N230, de Zuilense Ring, is op enkele autominuten afstand gelegen.

Openbaar vervoer
Het object is gelegen op circa 10 minuten loopafstand van Utrecht CS. Tevens zijn er diverse buslijnen van en naar het Centraal Station.

Parkeren
In de directe nabijheid kan tegen betaling worden geparkeerd. Tevens is het mogelijk om een parkeervergunning aan te vragen.

Beschikbaarheid
Per direct.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande aan de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 2.200 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1920

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²
Verkoopvloeroppervlakte
106 m²
Breedte gevel
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum en in woonwijk
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Amsterdamsestraatweg 52 - 54

€ 2.200 /mnd