Zamenhofdreef 19 3562 JT Utrecht

€ 795.000 k.k.

Omschrijving

Algemeen

Het betreft een winkelpand op de begane grond met twee bovenwoningen van in totaal circa 205 m2, gelegen in het gezellige overdekte winkelcentrum Overvecht te Utrecht. De winkelruimte is in gebruik door een kleine supermarkt. De appartementen met eigen huisnummer beschikken beiden over een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer met toilet.
Het winkelcentrum is gelegen in het noordoostelijk deel van Utrecht in de wijk Overvecht en herbergt circa 110 winkels, waaronder vele bekende retailers, zoals Action, Jack&Jones, Only, C&A, Blokker en H&M. Een groot pluspunt van het winkelcentrum is dat parkeren gratis is. Daarnaast zijn er veel horecagelegenheden en lokale winkeliers gevestigd.

Oppervlakte

Totaal: 205m2

Nadere specificacatie oppervlakte:

Zamenhofdreef 19, Utrecht / Winkelpand: circa 100 m2

Zamenhofdreef 19 A, Utrecht / Appartement Links: circa 50 m2

Zamenhofdreef 19 B, Utrecht / Appartement Rechts: circa 55 m2

Ligging en bereikbaarheid

Utrecht is dankzij de centrale ligging in het land, op het knooppunt van de snelwegen A2, A12 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor het bedrijfsleven. Het winkelcentrum is eenvoudig bereikbaar vanaf de rijksweg A27 via de afslag Maarssen, Utrecht-Noord (afrit 31). Het object is ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Er bevindt zich een bushalte voor de deur van het winkelcentrum. In de nabije omgeving van het winkelcentrum bevindt zich tevens het treinstation van Utrecht-Overvecht.

Parkeren

Ruime gratis parkeergelegenheid op het aan het winkelcentrum grenzende parkeerterrein.

Ondermaat/overmaat

Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, ontleent geen van partijen daaraan rechten.

Bestemmingsplan

Het object beschikt over de bestemming ‘Centrum’. De voor ‘Centrum aangewezen gronden zijn bestemd voor detailhandel en dienstverlening. Voor nadere informatie omtrent de gebruikersmogelijkheden kunt u contact opnemen met de gemeente Utrecht.
Thans als volgt in gebruik:
- Zamenhofdreef 19 (begane grond): bedrijfsruimte
- Zamenhofdreef 19 A en 19 B (1e verdieping: wonen (gemeente moet als erfpachter toestemming verlenen aan koper om dit als woning te mogen gebruiken, gemeente heeft al aangegeven daarmee akkoord te gaan maar koper zal dit zelf aan moeten vragen)

Opleveringsniveau

De objecten worden in de huidige staat opgeleverd.

Bijzonderheden:
- Op grond van de erfpachtvoorwaarden is het gebruik van de onroerende zaak als woonruimte niet toegestaan, tenzij de gemeente daarvoor toestemming verleent. Neem voor meer informatie contact op met de aanbieder.
- De winkelruimte op de begane grond is verhuurd voor €27.000,- per jaar.
- De 2 bovenwoningen zijn leeg, huurwaarde circa €22.000,- per jaar voor beiden (totaal voor object circa €49.000,- per jaar)
- Bijdrage servicekosten aan winkelcentrum (VVE) is €11.966,20 per jaar
- Bouwjaar 1971

Koopcondities

Koopprijs: €795.000,- K.K.

Aanvaarding: in overleg

Is er BTW van toepassing: nee

Zekerheidstelling

Waarborgsom of bankgarantie van 10 % van de koopsom. De koper dient deze 6 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Levering

De onroerende zaak wordt geleverd in de huidige gebruikte, bouwkundige, technische, milieukundige en juridische, de staat “As is – Where is” met alle daarbij behorende rechten en aanspraken, lasten en beperkingen, zichtbare en onzichtbare gebreken, heersende en lijdende erfdienstbaarheden, en kwalitatieve rechten en plichten, doch vrij van hypotheken, beslagen en inschrijvingen daarvan. De koper dient kennis te nemen van de inhoud van de laatste akte van levering.

Disclaimer

Deze objectinformatie is geheel vrijblijvend en mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder c.q. verkoper. Aan de in deze advertentie vermelde teksten, tekeningen en opgegeven metrages kunnen geen rechten worden ontleend. Ten aanzien van de juistheid van de door ons samengestelde gegevens ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Zamenhofdreef 19 in Utrecht aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het bedrijfspand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1971

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Breedte gevel
10 m
Perceel
135 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zamenhofdreef 19

€ 795.000 k.k.