Achter Clarenburg 19 3511 JH Utrecht

€ 575.000 k.k.

Omschrijving

Ben jij opzoek naar een winkelpand met zelfstandige woonruimte op een TOPLOCATIE?

Welkom aan de Achter Clarenburg 19!

Het pand in de bedrijvige en drukke winkelstraat, direct langs Hoog Catharijne is jaren in gebruik geweest als kledingwinkel. Door de ligging tussen Hoog Catharijne en de Lange Elisabethstraat komen er dagelijks veel mensen langs het object. De huidige eigenaar heeft een vergunning verkregen voor het realiseren van een winkel met zelfstandige bovenwoning. Hierdoor zijn er grote ontwikkelkansen voor jou als nieuwe eigenaar! Uiteraard is de indeling van het object naar eigen keuze vorm te geven c.q. in te delen.

HUIDIGE SITUATIE
Twee grote etalageramen en entree aan de Achter Clarenburg. Op de begane grond vinden we een royale winkelruimte van ca. 60 m² vloeroppervlakte. Deze verdieping is voorzien van airco-unit. Trapopgang naar de eerste etage met een dichte keuken, toiletruimte en vrij in te delen kamer. Via deze kamer is de bergvliering via de vlizo-trap bereikbaar.

NIEUWE SITUATIE
Er is een vergunning aan de huidige eigenaar afgegeven voor het transformeren van het winkelpand naar een winkel én zelfstandige bovenwoning en het realiseren van een dakterras en een dakkapel aan zowel de voor- als achterzijde. Ook zijn er tekeningen opgemaakt voor het transformeren van het pand. Na verbouwing zal er een winkelruimte ontstaan van ca. 55,4 m², een woning van ca. 56,7 m² en met daarbij een dakterras van ca. 10,5 m². De tekeningen en documentatie over de afgegeven vergunning zijn inzichtelijk en zullen worden overgedragen aan de koper. Kijk voor de mogelijkheden in het vigerende bestemmingsplan van de gemeente Utrecht in het omgevingsloket en laat je adviseren over de eventuele kansen/beperkingen aangaande de bestemming.

HIGHLIGHTS
* Op een toplocatie midden in Utrecht gelegen;
* Vergunning, documentatie en tekeningen voor transformatie reeds aanwezig, deze zijn inzichtelijk en zullen worden overgedragen aan de koper.

BIJZONDERHEDEN
* Energielabel C;
* Verwarming middels stadsverwarming;
* Warm water in de keuken middels een boiler;
* Het object wordt opgeleverd in de staat waarin het zich bevindt;
* In de koopakte zullen aanvullende artikelen worden opgenomen inzake de leeftijd en de verkoopvoorwaarden van het object;
* Het pand is niet feitelijk gebruikt door de eigenaar zelf, dit wordt in de koopakte opgenomen;
* Oplevering: kan snel.

Wil je kijken wat je hypotheekmogelijkheden zijn of wil je graag hulp in de zoektocht? Maak dan een afspraak met ons team!

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 575.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 augustus 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
108 m²
Verkoopvloeroppervlakte
92 m²
Breedte gevel
5,1 m
Perceel
69 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 92 m²)

Energie

Energielabel
C 1,21

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Omgeving

Lange Elisabethstraat, Mariaplaats en omgeving, Utrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Achter Clarenburg 19

€ 575.000 k.k.