Leidsche Rijn Centrum 3541 CH Utrecht

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Leidsche Rijn Centrum (LRC) is het tweede stadscentrum van Utrecht, centraal gelegen aan de A2 en A12 en daarmee uitstekend bereikbaar per auto, maar ook per trein (treinstation Leidsche Rijn), bus en per fiets. LRC is een compact en compleet nieuw stadscentrum met een breed en gevarieerd aanbod, welk een beleving creëert door de samensmelting van wonen, werken, winkelen, uitgaan en uiteten.

Het centrum heeft o.a. de grootste Jumbo Foodmarkt van Nederland, ca. 22.400 m² aan winkels (zoals H&M, Mango, Van Uffelen, C&A, HEMA en Van Haren, maar ook lokale helden zoals Jones & Jones, Reyer Lafeber), ca. 4.000 m² aan horeca (zoals Vapiano, Starbucks, Five Guys en Bagels & Beans), ca. 3.000 m² aan dienstverlening (gezondheidscentrum), 762 appartementen en kantoren. Daarnaast is het centrum voorzien van een openbare bibliotheek, bioscoop en in totaal 1.370 parkeerplaatsen.

LRC biedt ook een omnichannel customer experience middels online oriëntatie via de website en de persoonlijke ‘Mijn LRC’-app, waarmee bezoekers de eerste twee uur gratis kunnen parkeren. Aftersales is mogelijk via de ‘Mijn LRC’-app door middel van het o.a. het sturen van beloningen aan consumenten voor aankopen in het centrum.

Het gebied Leidsche Rijn en Vleuten-de Meern zal binnen 5 jaar van ca. 85.000 inwoners doorgroeien tot meer dan 100.000 inwoners. Utrecht is daarmee de snelst groeiende gemeente van Nederland! LRC heeft thans een primair verzorgingsgebied van ca. 160.000 inwoners (binnen 10 autominuten) en een secundair verzorgingsgebied van ca. 450.000 inwoners (binnen 20 autominuten).

Het centrum is inmiddels voor meer dan 90% verhuurd en er zijn nog enkele units beschikbaar voor o.a. de volgende brancheringen: speelgoed, slagerij, lederwaren, fietsen, linnengoed, ijssalon, kinderkleding, lifestyle en een city bouwmarkt. Deze units hebben een grootte van ca. 180 tot ca. 600 m².
Namens onze opdrachtgever zijn wij nadrukkelijk op zoek naar ervaren ondernemers (lokaal of nationaal).
Voor meer informatie en/of het eventueel arrangeren van een bezichtiging ter plaatse kunt u contact opnemen met:

• Engelvast via telefoonnummer 020 – 240 25 93
• CBRE Retail via telefoonnummer 020 - 626 26 91

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 19 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2018

Oppervlakten

Oppervlakte
180 m²
Verkoopvloeroppervlakte
180 m²
Breedte gevel
5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Leidsche Rijn Centrum

Huurprijs op aanvraag