Hovetstraat 18 6301 CR Valkenburg (LI)

€ 1.500 /mnd

Omschrijving

Hierbij wordt te huur aangeboden een multifunctionele bedrijfsruimte gelegen op de begane grond en souterrain van een kleinschalig appartementencomplex in het zeer toeristische centrum van Valkenburg a/d Geul.
Door de uitstekende ligging in het horecaconcentratiegebied ten opzichte van de vele bezienswaardigheden die Valkenburg biedt, is dit object zeer geschikt voor HORECA of WINKEL. Dankzij de hoekligging Hovetstraat / Berkelpoort heeft dit pand een aanzienlijke attentiewaarde; een absolute meerwaarde voor ieder bedrijf!

GEEN OVERNAME EN VRIJ VAN LEVERANCIERSVERPLICHTINGEN

Dit biedt u dus de mogelijkheid om rechtstreeks in uw bedrijf te investeren.

Het Berkelplein en het Walramplein, gesitueerd in de directe omgeving, bieden ruim voldoende parkeermogelijkheid (openbaar, betaald).

Valkenburg is een bij toeristen zeer geliefd plaatsje in Zuid -Limburg. Bekend echter op internationale schaal is de jaarlijkse kerstmarkt in de mergelgrotten. Tevens staat Valkenburg sportief op de kaart: de Amstel Gold Race, de Ronde van Valkenburg...deze wieler- en andere evenementen in en rond Valkenburg trekken jaarlijks een groot aantal bezoekers. Daarbij biedt Valkenburg een groot aantal toeristische attracties.

De bedrijfsruimte aan de Hovetstraat is prima gesitueerd ten opzicht van de vele toeristische trekpleisters: tegenover de historische Berkelpoort, aan de voet van de Kasteelruïne en aan het begin van het gezellige winkel- en horecagebied.
Een ideale plek dus voor de ondernemer met plannen voor een winkel, of voor de horeca-ondernemer die deze mooie kans weet te benutten!
Aspirant-huurders dienen het door hun beoogde gebruik zelf te toetsen aan het ter plaatse vigerende bestemmingsplan.

INDELING:

Begane grond:
Bedrijfsruimte, ca. 120 m², pantry en toilet

Souterrain:
Het object is geheel onderkelderd (ca. 140 m²) en biedt diverse opslagruimtes. Bij gebruik ten behoeve van horeca kunnen deze ruimtes eventueel dienst doen als gekoelde opslag of als preparatieruimte.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten

Oppervlakte
260 m²
Verkoopvloeroppervlakte
120 m²
Breedte gevel
16 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hovetstraat 18

€ 1.500 /mnd