Eindhovenseweg 7 5554 AA Valkenswaard

€ 29.500 /jr

Omschrijving

Het te huur aangeboden object betreft een in het centrum van Valkenswaard gelegen winkelruimte aan de Eindhovenseweg 7. Deze straat is van oudsher de winkelstraat van Valkenswaard waar de lokale ondernemers zijn verweven met het landelijk filiaalbedrijf.

De winkelruimte beschikt over een totale oppervlakte van circa 233 m² bvo op de begane grond bestaande uit circa 205 m² winkelruimte en circa 28 m² magazijnruimte. De frontbreedte van het object bedraagt ca. 6 meter.

De winkelruimte is recent voorzien van een geheel nieuw front waardoor de winkelruimte weer frisse en eigentijdse uitstraling heeft.

Valkenswaard kent een diversiteit aan winkels. Naast diverse landelijke retailers is ook de lokale winkelier sterk vertegenwoordigd. In de directe omgeving zijn gehuisvest o.a. HEMA, Livera, Takko Fashion, Pearle en Smolders Schoenen.

Zeer recent is de gehele Eindhovenseweg op de schop gegaan en opnieuw ingericht. De straat is nu een autoluwe en prachtige winkelpromenade geworden waar het winkelende publiek in alle rust kan genieten.

VOORZIENINGEN:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, met onder andere met de navolgende voorzieningen:

- winkelpui met entree,
- pantry/toilet.

SERVICEKOSTEN/SERVICES:
Niet van toepassing. Het object beschikt over eigen bemetering t.b.v. verbruik van gas/water/electra.

BEREIKBAARHEID / BEVOORRADING:
De winkelruimte is goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. In de directe omgeving bevindt zich een bushalte. Er is beperkte mogelijkheid tot bevoorrading via de achterzijde.

PARKEREN:
In de nabije omgeving, bevindt zich ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid, onder andere aan het Pr. Irene Brigadeplein (gelegen aan de achterzijde), het Gele Rijdersplein en Kerverijplein.

HUURPRIJS:
De huurprijs bedraagt € 29.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Uitgangspunt van huur en verhuur vormt een zogenaamde met BTW belaste levering. Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd. De huurverplichting moet worden voldaan per vooruitbetaling per maand.

HUURTERMIJN, VERLENGING EN OPZEGGING:
Een huurtermijn bedraagt bij voorkeur 5 jaar, waarbij sprake is van een verlenging van telkens 5 jaar. Een opzegging is 12 maanden voorafgaand.

HUURPRIJSAANPASSING:
De huurprijs zal jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) worden aangepast.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Huurder verstrekt aan verhuurder voor oplevering van het gehuurde een bankgarantie ter grootte van minimaal drie maanden huurverplichting.

MODEL HUUROVEREENKOMST:
Uitgangspunt is een standaard ROZ- huurovereenkomst ( Raad voor Onroerende Zaken). Daarbij kunnen een aantal specifieke object gebonden aanvullingen van toepassing zijn.

AANVAARDING:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 29.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 27.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1991

Oppervlakten

Oppervlakte
233 m²
Verkoopvloeroppervlakte
205 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,66

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eindhovenseweg 7

€ 29.500 /jr