Corridor 17 5554 HL Valkenswaard

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Valkenswaard heeft circa 30.000 inwoners en vormt samen met de dorpskernen Dommelen, Borkel en Schaft een Bourgondische gemeente in het hart van de Nederlandse Kempen Op sportief niveau zijn belangrijk trekkers het Eurociruit en de Hippische sport. Ook de aanwezigheid van het recreatie gebied de Kempervennen en de ligging van Valkenswaard vlak bij de Belgische grens trekt bezoekers naar het centrum. Hierdoor bereikt men ca 90.000 tot 100.000 consumenten.

Het winkelpand met ontwikkelingspotentie voor woningen erboven is gelegen aan de Corridor 17 in het centrum winkelgebied van Valkenswaard. Direct naast het winkelpand heeft Modeketen Shoeby onlangs haar intrek genomen aan de Corridor 19. Precies aan de overzijde zullen in maart 2022 modeketen Cecile en Street One hun winkels openen. De Corridor is een belangrijke verbindings-as tussen de west zijde en oostzijde van het centrum van Valkenswaard. Boven de winkel is een onbenoemde ruimte van totaal circa 326 m²

In het centrum van Valkenswaard zijn veel landelijk filiaal bedrijven vertegenwoordigd. HEMA, C&A , Blokker, Intersport, Nelson, Open 32 etc . Onlangs heeft Only een nieuw filiaal geopend aan de Corridor. In het centrum van Valkenswaard zijn ook sterke en regionale partijen vertegenwoordigd zoals Marie Claire en bijvoorbeeld Dok 7.
Er is ruim voldoende parkeerruimte in de directe omgeving.

Korte omschrijving:
Twee winkelruimten gelegen aan de Corridor 17 en 17a, met op de eerste etage en tweede etage mogelijkheid voor bewoning. De entree van de woning is gelegen aan de Smidse 18.
De winkelruimten zijn rechthoekig van vorm met een pui breedte van ca 6 stekkende meter per winkel. De oppervlakte van de winkel aan de Corridor 17 bedraagt ca 146 m² bvo + ca 35 m² magazijn op de eerste verdieping.
De oppervlakte van de winkel aan de Corridor 17a bedraagt ca 130 m².
Indien wenselijk zijn de twee winkels ook samen te voegen tot een van winkel van ca 276 m² met een totale pui-breedte van 12 -strekkende meter.
Opgang woning entree aan de Smidse 18: ca 9 m²
Oppervlakte eerste etage ca 276 m² en oppervlakte tweede etage: ca 50 m²
Kadastraal: gemeente Valkenswaard

Het gehele object wordt in de huidige staat "as it, where is" aangeboden.

Parkeren:
De Corridor maakt deel uit van het winkel-en voetgangs gebied van Valkenswaard. rondom zijn er voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. De parkeerplaatsen zijn deels betaald, deels gratis of vallen deels in de blauwe zone.

Koopprijs €649.000 k.k.

Kijk ook op de website: jpsretail.nl of zimmermanretail.nl

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1960-1970

Oppervlakten

Oppervlakte
637 m² (in units vanaf 130 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
276 m²
Breedte gevel
11 m
Perceel
305 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 326 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2