Veenlustpassage 16 9641 MK Veendam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Fraai gelegen winkelruimte van ca. 1.570 m² vvo in het overdekte winkelcentrum  “ABC-complex” dat gelegen is in het centrum van Veendam. Het aangebodene beschikt over veel etalage mogelijkheden. In de directe omgeving van het aangebodene zijn o.a. de Albert Heijn, Blokker, Kruidvat en de  Zeeman gevestigd. Daarnaast kunnen klanten met de lift de op de verdieping gelegen parkgarage bereiken. 

Bestemming

Het aangebodene is heeft als bestemming  “Centrum’ met  detailhandel, met dien verstande dat geen detailhandel in volumineuze goederen is toegestaan indien de verkoopvloeroppervlakte meer dan 1.500 m² bedraagt.

Of het door huurder beoogde gebruik binnen het  bestemmingsplan valt, dient door de huurder zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van  de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder zelf en voor eigen rekening  te geschieden.

Huurvoorwaarden

Huurprijs : € 13.750 excl. btw per maand
Huurtermijn : 10 (tien) jaar
Verlenging : 10 (tien) jaar
Opzegtermijn : 12 maanden
Huuringangsdatum : Nader overeen te komen
Ingangsdatum betaling : Per huuringangsdatum
Betalingstermijn : Per maand vooruit
Servicekosten : € 5.000,-  per  maand excl. BTW
Bankgarantie : Ter grootte van drie maanden huur, servicekosten, overige bijkomende kosten te vermeerderen met BTW, conform R.O.Z-model
Huurovereenkomst : Conform ROZ Model in de zin van artikel 7:290 BW.
Indexering : De huurprijs zal voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurcontract, en vervolgens jaarlijks worden aangepast op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)
Opleveringsniveau : Nader overeen te komen
Bijzonderheden :  
  1. Deze aanbieding geschiedt onder het uitdrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door eigenaar, welke goedkeuring zal blijken uit de namens de eigenaar op te stellen schriftelijke huurovereenkomst.
  2. De verhuurder zal pas gebonden zijn de gehuurde ruimte ter beschikking te stellen aan de huurder nadat huurder zorg heeft gedragen voor het stellen van een bankgarantie zoals vermeld in deze huuraanbieding
  3. Huurder levert bij deze een uittreksel Handelsregister Kamer van Koophandel, BKR-registratie, jaarcijfers en een kopie van een geldig legitimatiebewijs.
  4. Of het door huurder beoogde gebruik is toegestaan valt, dient door  huurder zelf te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) dient door huurder zelf en voor eigen rekening te geschieden.
  6. Elke bouwkundige aanpassing of verandering aan, in of om  het pand dient vooraf schriftelijk aan de verhuurder te worden  gevraagd en behoeft diens goedkeuring. Ook dient de aanpassing of verbouwing te voldoen aan de redelijke eisen van welstand volgens het toetsingskader van de gemeente Veendam

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 5.000 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-4-2021
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten

Oppervlakte
1.570 m² (in units vanaf 750 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
1.570 m²
Breedte gevel
26 m
Perceel
6.130 m² (in units vanaf 750 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,92

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Veenlustpassage 16

Huurprijs op aanvraag