Hoofdstraat 64 - 64A 3901 AS Veenendaal

€ 635.000 k.k.

Omschrijving

Hoofdstraat 64 64A, 3901 AR Veenendaal;

*** Op centrale A1-locatie gelegen winkel- / verkoopruimte met kantoorruimte, kantine en pantry, totaal groot circa 117 m² en zelfstandige bovenwoning met twee slaapkamers, totaal groot ca. 107 m² ***

Op een uitstekende A1-locatie aan de Hoofdstraat van de gezellige winkelstad Veenendaal, midden in de kern van het winkelcentrum gelegen representatief winkelpand met een boven de winkelruimte gelegen zelfstandige bovenwoning (voor onbepaalde tijd verhuurd) met eigen opgang aan de achterzijde . De oppervlakte van het winkelpand bedraagt circa 117 m², waarvan circa 79 m² winkelruimte. Het pand ligt centraal in het culturele winkelgebied van Veenendaal. Diverse gerenommeerde winkelketens als Kruidvat, Pearle, Open32, Xenos, Ziengs, Hema en H&M.

Het centrum van Veenendaal heeft een uitgebreid winkelaanbod, veelal landelijke ketens, maar ook de lokale middenstand is breed vertegenwoordigd. De gezellige cafés, restaurants en lunchrooms in en rondom de Hoofdstraat bieden de winkelende consument een leuk dagje uit in het centrumvan Veenendaal. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en iedere laatste zondag van de maand is het koopzondag. De verschillende parkeerterreinen en overdekte parkeergarages rondom het centrum zijn goed bereikbaar. De snelweg A12 is op korte afstand gelegen en ook met het openbaar vervoer, Veenendaal beschikt over maar liefst drie NS stations waarvan één nabij het centrum, maken het centrum eenvoudig bereikbaar.

Winkelruimte
Vloeroppervlakte winkel- / verkoopruimte:
De totale vloeroppervlakte bedraagt circa 117 m², waarvan circa 79 m² winkelruimte en 38 m² kantoor-/kantineruimte met pantry.

Indeling:
Entree, winkelruimte van ca. 17,4 m diep x ca. 4,4 m breed. Toegang tot de kantoorruimte middels een loopdeur, aansluitende kantineruimte met toegang tot de pantry voorzien van eenvoudig keukenblok en toiletgelegenheid. Loopdeur naar buiten aan de achterzijde.

De winkelruimte wordt opgeleverd in de huidige verhuurde staat met een huurwaarde van € 44.971,= excl. B.T.W. per jaar.

Bovenwoning
Vloeroppervlakte zelfstandige bovenwoning op de eerste en tweede verdieping:
De totale vloeroppervlakte bedraagt ca. 107 m², waarvan circa 61 m² op de eerste verdieping en 46 m² op de tweede verdieping.

Indeling
Eerste verdieping:
Opgang via het dakterras, entree via de keuken met toegang tot de badkamer voorzien van douche en aansluitingen voor de wasapparatuur, toiletruimte. Kamer aan de achterzijde met doorloop naar woonkamer aan de voorzijde. Via een afgesloten portaal is de trapopgang naar de tweede verdieping bereikbaar.
Tweede verdieping: overloop met toegang tot de twee slaapkamers, waarvan één gesitueerd aan de achterzijde voorzien van vaste wastafel en één gesitueerd aan de voorzijde voorzien van vaste kast.

De bovenwoning is verhuurd voor onbepaalde tijd. Huurprijs op jaarbasis € 10.464,=.

Parkeren en bevoorrading:
In het centrum van Veenendaal is ruim voldoende (betaalde) parkeergelegenheid aanwezig. De bevoorrading van de winkel- / verkoopruimte vindt plaats aan de voorzijde via de Hoofdstraat.

Vraagprijs: € 635.000,= k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 635.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Mogelijke functie(s)
Belegging
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1903

Oppervlakten

Oppervlakte
117 m²
Verkoopvloeroppervlakte
79 m²
Breedte gevel
4,5 m
Perceel
128 m² (in units vanaf 117 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Beleggingsobject

Huurders
1 huurder

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoofdstraat 64 - 64A

€ 635.000 k.k.