Brouwersgracht 30 3901 TJ Veenendaal

€ 15.500 /jr

Omschrijving

Met trots presenteren wij u deze representatieve commerciële ruimte (ca. 80 m²) met een prachtig breed front (ca 10 m¹) welke onderdeel uitmaakt van het prestigieuze Sajet in het centrum van Veenendaal.

Momenteel is er een fotostudio gevestigd, met o.a. een studioruimte (met rondwand) en een pasfoto-hoek. Aangezien het pand ca. 150 m¹ verwijderd ligt van het gemeentehuis, een lucratieve locatie voor het leveren van pasfoto’s. Het is mogelijk (een deel van) de inventaris over te nemen. E.e.a. in overleg.

Uiteraard zijn er vele andere doelen denkbaar voor een goede invulling van dit pand, uw kantoor, praktijk of salon? Mogelijkheden genoeg!

Over Sajet: De architectuur van Sajet is kleurrijk en afwisselend. Het geheel oogt als een rij herenhuizen wat in de tijd aan elkaar is gegroeid met subtiele verschillen in materialen, kleuren en bouwhoogten. Maar is wellicht ook de opnieuw gegraven en in ere herstelde Brouwersgracht die het straatbeeld haar karakteristieken meegeeft. Een inspirerend geheel, een visitekaartje voor uw bedrijf.

Sajet ligt in de Brouwerspoort. De Brouwerspoort en haar omgeving zijn een verzamelplaats van winkelen, wonen, werken, horeca en vrijetijdsbesteding. Kortom een bruisende plek voor uw onderneming!

Benieuwd naar de mogelijkheden? We nodigen u van harte uit voor een vrijblijvende bezichtiging en een gesprek omtrent de mogelijkheden die dit object u geeft.

Oppervlakte:
De unit heeft een totale oppervlakte van ca. 80 m².

Indeling/voorzieningen:

Entree, pasfotohoek, ontvangst/spreekruimte, fotostudio met rondwand, kantoor, toilet en pantry. Grotendeels voorzien van vloerverwarming.

Opleveringsniveau:
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Parkeren:
Er is voldoende parkeergelegenheid in de ondergelegen parkeergarage en er zijn diverse openbare parkeervoorzieningen in de nabije omgeving.

Bereikbaarheid:

Veenendaal ligt aan de Rijksweg A-12 tussen Utrecht en Arnhem. De Rijksweg N-233 verbindt Veenendaal via de Rijnbrug bij Rhenen met de Rijksweg A-15. Het centrum van Veenendaal is vanaf de rijkswegen perfect aan te rijden. Door de centrale ligging in Nederland, met toegang tot belangrijke hoofdwegen, is Veenendaal een aantrekkelijke vestigingsplaats voor bedrijven.

Ook qua openbaar vervoer zijn er talloze mogelijkheden zoals diverse busverbindingen of NS-treinstation(s).

Huurprijs:
€ 15.500,-- per jaar exclusief btw.

Overige voorwaarden:
In onderlinge afstemming, vast te leggen in de huurovereenkomst tussen partijen.

Deze verhuur/verkooptekst is met de grootst mogelijke zorg tot stand gekomen. Aan de (juistheid van de) inhoud kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 15.500 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
80 m²
Verkoopvloeroppervlakte
80 m²
Breedte gevel
10 m
Perceel
80 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brouwersgracht 30

€ 15.500 /jr