Molenstraat 20 - 22 5461 JR Veghel

€ 135 /m²/jaar

Omschrijving

De representatieve commerciële ruimte maakt onderdeel uit van het complex Centre Veghel dat is gelegen aan het kernwinkelgebied. Het complex is gebouwd in 2011 en heeft een moderne uitstraling. In overleg is er parkeerruimte op eigen terrein te huur.

Centre Veghel is gelegen en ontsloten aan de Molenstraat / Stationsstraat / Mgr. van den Tillaartstraat 1 te Veghel. Op basis van het vigerende bestemmingsplan is de locatie bestemd ten behoeve van centrumdoeleinden, waardoor zowel detailhandel als ook dienstverlening en horeca zijn toegestaan.

Omgeving
De directe omgeving van de beschikbare ruimten wordt gekenmerkt door gemêleerde bebouwing bestaande uit zowel kantoren, winkels en ook horecabedrijven. In het kernwinkelgebied is een ruim aanbod aan landelijke en lokale detailhandels- en horecabedrijven vertegenwoordigd. Op steenworp afstand is een Jumbo Supermarkt gevestigd.

Bereikbaarheid
Veghel is centraal gelegen in het noordoosten van de provincie Noord-Brabant, binnen de driehoek Eindhoven, 's-Hertogenbosch en Nijmegen. Het centrum van Veghel is goed bereikbaar mede gezien de ligging aan de autosnelweg A50 (Eindhoven-Nijmegen) en de provinciale weg N279 ('s-Hertogenbosch-Helmond). In het centrum is voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Tevens zijn er diverse halten van het regionale busvervoer in het centrum gesitueerd.

Indeling en afwerking
De commerciële ruimte wordt als casco verhuurd, echter in de bestaande toestand opgeleverd. De bestaande indeling omvat één ruime verkoopruimte en/of kantoortuin met twee kantoor- / spreekruimten, een toiletruimte en een inloopkeuken.

Huurprijs
€ 135,- per m² excl. BTW per jaar.

Huurtermijn
In overleg te bepalen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 120 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Horeca en kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten

Oppervlakte
220 m²
Verkoopvloeroppervlakte
220 m²
Breedte gevel
56,5 m
Perceel
220 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A 0,90

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Molenstraat 20 - 22

€ 135 /m²/jaar