De Bunders 80-82 5467 JZ Veghel

€ 150 /m²/jaar

Omschrijving

Object
Veelzijdige commerciële ruimte van ca. 65 tot 130 m², gelegen in het winkelcentrum De Bunders te Veghel. De ruimte is eenvoudig op te delen in twee aparte eenheden, waardoor het ook ideaal is als u op zoek bent naar een kleinere ruimte van ca. 65 m²! Dankzij de gunstige ligging in het winkelcentrum profiteert deze ruimte van een hoge passantenstroom en een uitstekende bereikbaarheid met gratis parkeren. Tegenover dit object hebben wij ook een locatie beschikbaar van 119 m². Mocht u hier interesse in hebben kunt u dit object vinden door te zoeken naar de Bunders 72-74 te Veghel, of neem contact met ons op!

Omgeving
Woonwijk De Bunders is gelegen ten noordoosten van het centrum. Het betreft de woonwijk met de meeste inwoners. Naar schatting betreffen dit ca. 9.000 mensen van verschillende afkomst en in verschillende leeftijdscategorieën. Aan de noordzijde grenst de nieuwbouwwijk 't Ven.

Het winkelcentrum wordt gekenmerkt door commerciële ruimten die zijn gelegen op de begane grond en woonbebouwing op de verdiepingen. In het winkelcentrum zijn momenteel vertegenwoordigd:
• Supermarkt Jumbo;
• Drogisterij Kruidvat;
• Bakkerij Bekkers;
• Cafetaria De Bunders;
• Turkse Supermarkt Twin Market.

Daarnaast is er iedere zaterdag een minimarkt met een wisselend aanbod, bestaande uit bloemen, groenten en fruit, kaas en vis.

Voor het overige is in en rondom het winkelcentrum gevestigd: Sporthal De Bunders, Wijkgebouw De Spil, Tandartsenpraktijk De Bunders en Kinderopvang Klokhuis. Het winkelcentrum heeft dan ook een divers aanbod van producten en diensten voor de inwoners van haar woonwijk.

Bereikbaarheid
Gelegen in het hart van de grootste woonwijk van Veghel, geniet winkelcentrum De Bunders een uitstekende bereikbaarheid voor zowel lokale bewoners als bezoekers van buitenaf. Met directe toegang tot belangrijke verkeersaders en de aanwezigheid van gratis parkeervoorzieningen, is De Bunders ideaal om met de auto te bezoeken. Reizigers die afhankelijk zijn van het openbaar vervoer kunnen gebruikmaken van de bushalte direct voor het winkelcentrum, welke met frequente diensten het winkelcentrum verbindt met omliggende steden en dorpen.

Plaatselijk bekend
De Bunders 80-82
5467 JZ Veghel

Indeling object
De commerciële ruimte is voorheen samengevoegd, echter weer gemakkelijk te scheiden waardoor twee ruimtes ontstaan. De winkelruimte is voorzien van een toilet, pantry met technische ruimte en een opslagruimte.

Oppervlakteverdeling commerciële ruimten
Ca. 130 m² verhuurbaar vloeroppervlak, in units beschikbaar vanaf ca. 65 m².

Opleveringsniveau casco
Verhuurd wordt uitsluitend het casco. Aanwezige installaties en/of afwerkingen mogen worden gebruikt echter komen volledig voor de verantwoordelijkheid van de huurder. Onder huur als casco wordt verstaan, de huur van de constructieve bouwvloeren, het/de constructieve plafonds, de bouwmuren zonder puien, doch inclusief de in de bouwmuren aanwezige kozijnen, ramen en deuren en de nutsvoorzieningen tot waar de (hoofd)meter is/komt dan wel tot een ander primair aansluitpunt.

Bestemming
De bestemmingsplangegevens zijn opgenomen in de bijlage.

Parkeren
Het winkelcentrum omvat een tweetal parkeerterreinen waar gratis kan worden geparkeerd. Direct aan één van deze parkeerterrein is een tankstation gevestigd, waardoor het erg aantrekkelijk is om een tankbeurt te combineren met een bezoek aan het winkelcentrum.

Huurprijs
€ 150,- excl. btw per m² per jaar.
Bij de totale huren ca. 130 m² = € 19.500,- of ca. 65 m² = € 9.750,-

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks verhoging, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex CPI-alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het C.B.S.

Huurtermijn
In overleg.

Betalingsverplichting
Huur per maand vooruit, incl. de daarover verschuldigde BTW.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur, inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Omzetbelasting
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject bij ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimum percentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW. Indien huurder echter niet (meer) voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingdienst wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel voor verhuurder aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de terzake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Aanvaarding
In overleg.

Huurcontract en algemene bepalingen winkelruimte
Door Verhuurder zal de huurovereenkomst winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW met bijbehorende “Algemene bepalingen huurovereenkomst winkelruimte” en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW”, zoals die zijn vastgelegd door de Raad voor Onroerende Zaken () en op 2 oktober 2012 zijn gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar zijn ingeschreven onder nummer 58/2012 en 59/2012, gehanteerd worden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 150 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
65 m²
Verkoopvloeroppervlakte
65 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Winkelcentrum
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

De Bunders 80-82

€ 150 /m²/jaar