Vleesstraat 79 5911 JD Venlo

€ 39.000 /jr

Omschrijving

De aangeboden winkelruimte bevindt zich op de begane grond van een groter geheel. De bovengelegen verdiepingen zijn herontwikkeld tot 18 woonstudio's.

Het object is gelegen aan Vleesstraat, onderdeel van de wandelpromenade in kernwinkelgebied van Venlo. Het pand is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen een drietal parkeergarages en in de directe nabijheid van o.a. C&A, Xenos, Kruidvat, Wibra en Zeeman. De afgelopen jaren is de kwaliteit van de openbare ruimte sterk verbeterd evenals de zichtlijnen vanaf de Roermondse Poort, het drukste verkeersplein in het centrum.

Het kernwinkelgebied van Venlo kenmerkt zich door zijn compacte opzet en is opgebouwd rondom de Vleesstraat-Lomstraat. Kort geleden werd het kernwinkelgebied uitgebreid met de Maasboulevard (21.500 m2 horeca- en winkelruimte waar trekkers als Media Markt, H&M, the Sting, Primark en Bagels&Beans zijn gevestigd. Met de realisatie van de Maasboulevard is het lang gewenste 'rondje stad' werkelijkheid geworden.
In de nabijheid van de aangeboden commerciële ruimte bevindt zich een van de grootste en meest populaire horecapleinen van Venlo; de Markt. Daarnaast zijn in de directe omgeving van het aangeboden object formules als Jack & Jones, Ulla Popken, Sasha, Mac Donalds, Vero Moda en Miss Etam te vinden. Dankzij de volop aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een 'dagje stad'.

INDELING
Begane grond :
Winkelruimte met een frontbreedte van 17 m¹ aan de Vleesstraat en 12 m¹ aan de Kleine Beekstraat. De verkoopruimte op de begane grond heeft een oppervlak van 125 m² met een mogelijkheid tot uitbreiding richting de kelder waar zich nu een magazijn, toiletruimte en kitchenette bevinden. De kelder heeft voldoende daglichttoetreding dankzij de grote vloeropening op de begane grond. De kelder is ca. 155 m² groot.

METRAGE
Het bruto vloer oppervlak bedraagt ca. 280 m².

PARKEREN
Op loopafstand bevinden zich voldoende parkeerplaatsen op maaiveld maar ook in ondergrondse parkeergarages.

BESTEMMING
Centrumdoeleinden. Het vigerende bestemmingsplan staat detailhandel, dienstverlening en (dag)horeca toe, ook zijn er mogelijkheden voor een terras.

Huurvoorwaarden:
- Huurtermijn: in overleg;
- Huurbetaling: per maand vooruit te voldoen;
- BTW belaste verhuur: verhuurder opteert voor met BTW-belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW-vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten;
- Bankgarantie: conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW;
- Indexering: jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. De eerste huurprijsindexering zal plaatsvinden 12 maanden na datum huuringang.
- Opleveringsniveau: 'as is';
- Huurcontract: standaard ROZ-contract model winkelruimte met bijbehorende algemene bepalingen alsmede de door ons gehanteerde bijzondere bepalingen;
- Aanvaarding: direct mogelijk.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 39.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 5.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Verkoopvloeroppervlakte
125 m²
Breedte gevel
30 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Boek en Offermans Makelaars Venlo

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077 3981260

Hauzer & Partners BOG

Morgen bereikbaar vanaf 8:30
Bel 077-3219130

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.