Lomstraat 19 5911 GL Venlo

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Instapklare winkelruimte te huur.

Volledig ingerichte en gebruiksklare functionele, en representatieve winkelruimte, met bovenverdiepingen gelegen in het kernwinkelgebied van Venlo. De winkelruimte is gelegen op een absolute A1 locatie naast Sprinter. De winkelruimte beschikt over een opvallende pui, het pand is al vanaf ver te zien, aangezien het 1,30 meter uitsteekt met zijn gevel ten opzichten van de andere winkels.

Het verkoopvloeroppervlakte van ca. 195 m² is makkelijk uit te breiden.

De Lomstraat staat bekend om de combinatie tussen veel lokale ondernemers en een hoop landelijke ketens zoals onder andere de Foot locker, Bakker Bart, Sacha Schoenen, Only, van Haren Schoenen, Name it, JD sports enz. In de binnenstad van Venlo zijn verder onder meer de volgende formules te vinden; H&M, The Sting, WE Fashion, Kruidvat, Xenos, Intertoys, Ici Paris, Douglas, Mango, Hema, Rituals, Vila, Media Markt en Primark.

Venlo is een middelgrote stad met ca. 100.000 inwoners en wordt elk weekend bezocht door vele Duitse toeristen die in Venlo komen winkelen en voor hun dagelijkse boodschappen. Het pand is gelegen in de zogenaamde 'Duitse hoek' aan de Lomstraat, wat als het drukste gedeelte van het centrum van Venlo beschouwd kan worden.

De gemeente Venlo telt ongeveer 100.000 inwoners en in een straal van 50 km zijn er ongeveer 10 mln inwoners (waaronder Duits achterland). Wekelijks bezoeken ca. 250.000 mensen de stad Venlo.

Nabij de Lomstraat ligt het Mgr. Nolensplein, waar elke zaterdag de Venlose markt plaatsvindt en wat velen consumenten trekt. Tevens is onder dit marktplein een parkeergarage gesitueerd, zodat deze hoek goed te bereiken is per auto met voldoende parkeervoorzieningen. Het station is op loopafstand gelegen.

Algemeen

Vloeroppervlakte begane grond circa. 255 m² BVO

Commerciële ruimte: circa. 195 m² BVO

Opslagruimte begane grond: circa. 60 m² BVO

Eventueel makkelijk uit te breiden met circa. 195 m² BVO op de 1e verdieping

Verder circa. 177 m² BVO opslagruimte op de 1e verdieping, 2e verdieping en zolder.

Frontbreedte: circa. 5,50 meter

Huurprijs: Prijs op aanvraag

Wilt u alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lomstraat 19 in Venlo aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Uitbreidingsmogelijkheden

De mogelijkheid is aanwezig om in samenspraak met de verhuurder het pand uit te breiden met extra verkoopoppervlakte van circa. 195 m² op de eerste verdieping.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden kunt u contact opnemen met de Online Bedrijfsmakelaar.

Opleveringsniveau

De commerciële ruimte wordt als volgt opgeleverd;

• Verlichting
• Hete luchtgordijn
• 6 luxe paskamers
• 8 JBL muziekboxen
• Heel veel schappen
• Rolluik
• Alarminstallatie
• Kassablok
• Spiegels
• 4 verplaatsbare trapjes
• Pantry
• Toilet
• Magazijn, met opberg schappen
• Tafels, met etaleermogelijkheid
• Kantoor, internet-telefoonaansluitingen enz.

Pandomschrijving

Het Pand wordt in zijn geheel verhuurd, dit bestaat uit de begane grond waar de winkelruimte zich bevindt. De 1e, 2e en zolder verdieping kunt u gebruiken voor opslag.

Huurcondities

Huurprijs: Prijs op aanvraag.
Servicekosten: Niet van toepassing.
Huurtermijn: In overleg.
Aanvaarding: In overleg.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2015=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de commerciële ruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Lomstraat 19 in Venlo aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
432 m²
Verkoopvloeroppervlakte
255 m²
Breedte gevel
5,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lomstraat 19

Huurprijs op aanvraag