Hoogstraat 9 5911 HX Venlo

€ 1.250 /mnd

Omschrijving

TE HUUR:
Moderne instapklare winkelruimte. U kunt zo beginnen! Het object is gelegen in het winkelcentrum van Venlo, in hartje stad. De Vleesstraat en de Maasboulevard zijn om de hoek.
De winkelruimte is in totaal ca. 59m² groot bestaande uit een verkoopvloeroppervlakte van ca. 55m². Het winkelfront heeft een breedte van ca. 3.64m.
Verhuurder heeft het object reeds compleet gestript en voorzien van nieuwe stucwerk wanden, nieuw verlaagd plafond en nieuwe vloeren.
Het object wordt in basis casco opleverd, maar is thans voorzien van pvc vloeren, pantry, toilet, en verlichting armaturen. Verwarming geschied via radiatoren.

LIGGING:
Het object is gelegen aan de Hoogstraat in het kernwinkelgebied van het centrum van Venlo met een uitgebreid aanbod aan winkels en horeca, op het scheidingsvlak tussen en op loopafstand van de oude binnenstad en het moderne winkelgebied Maasboulevard.

BEREIKBAARHEID.
Het object is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen drie parkeergarages. In de nabijheid van het object zijn o.a. winkels als We Fashion, America Today, Manfield, Xenos, Kruidvat, Xenos, Intertoys, Scapino en Rituals.

BESTEMMING:
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Q4 en heeft de enkelbestemming 'Centrum'.
Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. detailhandel, horeca van categorie 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening, cultuur/ontspanning en kantoor met baliefunctie toe.

VOORKEUR:
Geen horeca, broodjes zaak bespreekbaar.

HUURPRIJS:
€ 1.250,00 per maand excl. BTW.

LOOPTIJD:
In overleg.

BORG:
3 (drie) maanden huur.

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUUROVEREENKOMST:
Huurovereenkomst op basis van het standaard model ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

AANVAARDING:
Op korte termijn.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Toelichtingsclausule NEN2580 De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.250 per maand
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten

Oppervlakte
59 m² (in units vanaf 1 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
55 m²
Breedte gevel
3,6 m
Perceel
75 m² (in units vanaf 1 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hoogstraat 9

€ 1.250 /mnd