Lomstraat 19 5911 GL Venlo

€ 8.500 /mnd

Omschrijving

Volledig ingerichte en gebruiksklare functionele en representatieve winkelruimte met bovenverdiepingen gelegen in het kernwinkelgebied van Venlo. De winkelruimte is gelegen op een absolute A1 locatie naast 1982. De winkelruimte beschikt over een opvallende pui, een verkoopvloeroppervlakte van ca. 195 m² en een frontbreedte van ca. 5,5 m.

Ligging & bereikbaarheid
Het object is gelegen aan de Lomstraat, de hoofdwinkelstraat van het historische kernwinkelgebied van Venlo. Het object is uitstekend bereikbaar en is centraal gelegen tussen drie parkeergarages. In de nabijheid van het object zijn o.a. winkelformules als vanHaren, Bakkerij Bart en Footlocker gevestigd. In de binnenstad van Venlo zijn verder onder meer de volgende formules te vinden; H&M, The Sting, WE Fashion, Kruidvat, Xenos, Intertoys, Ici Paris, Douglas, Hema, Rituals, Vila, Media Markt en Primark.

Parkeren
Er bevinden zich voldoende parkeergelegenheden (betaald) in de omliggende parkeergarages.

Object
Het object heeft een oppervlakte van ca. 432 m² bestaande uit ca. 195 m² verkoopvloeroppervlakte en ca. 60 m² opslag-/personeelsruimte op de begane grond. Het verkoopvloeroppervlakte is daarbij eenvoudig uit te breiden met ca. 30 m2. Daarnaast beschikt het object over opslagruimte op de bovengelegen verdiepingen. Het object trekt extra aandacht, met name vanuit het stadshuis, doordat de winkelruimte ca. 1.30m van de gevel uitsteekt. De winkelruimte wordt in de basis casco opgeleverd, maar is thans voorzien van verlichting, hete luchtgordijn, 6 paskamers, muziekinstallatie (8x JBL boxen), schappen en rekken, rolluik, alarminstallatie, kassablok, spiegels, pantry, toilet, magazijn met opberg schappen, tafels met etaleermogelijkheden en kantoorruimte met internet-/telefoonaansluitingen.

Bestemming
Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan Q4 en heeft de enkelbestemming 'Centrum'. Het vigerend bestemmingsplan laat o.a. detailhandel, horeca van categorie 1 t/m 3, consumentgerichte dienstverlening en kantoor met baliefunctie toe.

Voor meer gedetailleerde informatie met betrekking tot de mogelijkheden binnen het bestemmingsplan verwijzen wij u door naar de gemeente Venlo of ruimtelijkeplannen.nl.

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Betaling
Huur per maand vooruit te betalen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaard model ROZ huurovereenkomst winkelruimte.

Aanvaarding
In overleg, op korte termijn mogelijk.

Opleveringsniveau
Huidige staat met als uitgangspunt voor de huurovereenkomst een casco verhuur.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 8.500 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
432 m²
Verkoopvloeroppervlakte
195 m²
Breedte gevel
5,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Lomstraat 19

€ 8.500 /mnd