Vleesstraat 9 5911 JC Venlo

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Locatie
Het kernwinkelgebied van Venlo wordt gevormd door de historische hoofdwinkelstraten Vleesstraat, Markt en Lomstraat. Het voor verhuur beschikbaar komende winkelpand is gelegen in het drukste gedeelte van de Vleesstraat. In de directe nabijheid zijn de formules gevestigd van Douglas, Jack&Jones, Etos, Vero Moda, Rituals, et cetera.

Object
Het betreft een op toplocatie gelegen, monumentaal winkelpand met ruime bovenwoning en binnenplaats. De begane grond beschikt over circa 80 m² winkelruimte met aansluitend een personeelsruimte van circa 40 m² waar ook de toilet en pantry zijn opgesteld. Mede doordat de winkelruimte beschikt over hoge plafonds van circa 3,15 aan de voorzijde en circa 4,6 meter aan de achterzijde, biedt dit diverse mogelijkheden. Zeker als de in de achtergevel aanwezige geblindeerde raampartijen weer worden hersteld, zodat er zicht ontstaat op de tot het gehuurde behorende binnenplaats, die bijvoorbeeld als stadstuin kan worden ingericht.

De ruime bovenwoning meet, exclusief zolder, circa 175 m² en is gelegen op de eerste en tweede verdieping. De woning beschikt over een tweetal slaapkamers, woonkamer, keuken en tevens een zolderverdieping. Achter de winkelruimte bevindt zich een tuin met terrasoverkapping.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in de staat waarin het zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt. Verhuurd wordt het casco, te weten de kale bouwvloer, het bouwplafond, de bouwmuren, een aansluitpunt ten behoeve van een natte groep en bestaande energie tot aan de meterkast.

De bedrijfswoning is ruim van opzet en voorzien van diverse slaapkamers, woon- en eetkamer, badkamer en keuken.

Parkeren
Op loopafstand zijn voldoende (betaalde) parkeerplaatsen aanwezig, onder andere in de diverse nabij gelegen parkeergarages.

Aanvaarding
Per direct te aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
119 m²
Verkoopvloeroppervlakte
79 m²
Breedte gevel
3,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vleesstraat 9

Huurprijs op aanvraag