Kloosterstraat 14 5921 HC Venlo

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Te huur: Winkelruimte - Horeca mogelijk

Midden in het centrum van Blerick aan de hoofdwinkelstraat ligt dit multifunctionele winkelpand. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat van het Blerickse centrum en vormt de verbinding tussen enerzijds het Laurentiusplein met onder andere winkels als de Action en Modehuis Berden en anderzijds de winkelcentrum de Wieën met onder andere vestigingen van de Hema, Blokker en Jumbo. Rondom liggen diverse winkels en horecagelegenheden waaronder het alom bekende ’t Roadhoes.

Indeling:
Begane grond – winkelruimte.
De winkelruimte is aan de voorzijde voorzien van kunststofkozijnen met de toegangsdeur in het midden. Aan de rechterzijde zal nog een deur worden gerealiseerd voor toegang van de bovengelegen woning(en). De totale oppervlakte van de winkelruimte is ca. 100 m². Er is een gemeenschappelijk hal waar zich ook de toiletruimte bevindt. Het pand heeft aan de achterzijde een aparte ingang tevens kunnen hier nog extra ramen worden gerealiseerd voor extra lichtinval. In het verleden heeft hier een grote raampartij gezeten. Teven is er in overleg nog extra opslag/archiefruimte beschikbaar.
Vanuit de gemeenschappelijk hal met trappenhuis is de opslagruimte in de kelder toegankelijk, de kelder is ca. 15 m² groot.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum” waarbij detailhandel (geen supermarkt zijnde) op de begane grond, bestaande bedrijven, maatschappelijke voorzieningen, cultuur en ontspanning, dienstverlening, horeca van de cat. 1 en 2 en wonen (op de verdieping) toegestaan zijn.

Algemeen:
- Oorspronkelijk bouwjaar ca. 1958, daarna uitgebreid;
- Oppervlakte winkelruimte begane grond ca. 100 m²;
- Het pand is nagenoeg geheel v.v. kunststof kozijnen met dubbele beglazing;
- Het pand is voorzien van alle nutsvoorzieningen (gas-, water- en elektra), deze worden nog door de eigenaar gesplitst (winkel en woningen).

Centrum Blerick:
Blerick (in de streektaal: Blierick) is na Venlo zelf het grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Het ligt aan de westoever van de Maas tegenover Venlo. Blerick is gelegen tussen de A73 en de A67 en het stadsdeel telt ruim 27.000 inwoners. Het is daarmee qua inwonersaantal het op één na grootste stadsdeel van de gemeente Venlo. Qua oppervlakte is het stadsdeel Blerick het grootste in de gemeente. Het stadsdeel bestaat uit de kernen Blerick, Hout-Blerick en de Boekend.
Het centrum van Blerick kenmerkt zich door een mix van lokale ondernemers, grootwinkelbedrijven en horeca. De Kloosterstraat is de hoofdwinkelstraat van het Blerickse centrum en vormt de verbinding tussen enerzijds het Laurentiusplein met onder andere winkels als de Action en het regionaal bekende Modehuis Berden en anderzijds de winkelcentrum de Wieën met onder andere vestigingen van de Hema, Blokker en Jumbo.
In het winkelcentrum van Blerick zijn voldoende, gratis parkeerplaatsen (blauwe zone) aanwezig.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1958

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²
Verkoopvloeroppervlakte
100 m²
Perceel
153 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kloosterstraat 14

Huurprijs op aanvraag