Kwartelenmarkt 7 5911 HZ Venlo

€ 48.500 /jr

Omschrijving

Op een aantrekkelijke, opkomende winkellocatie gelegen winkelpand met een totaal vloeroppervlak van ca. 347 m² (grotere oppervlakte mogelijk) verdeeld over kelder, begane grond en 1ste verdieping.

Het verkoopvloeroppervlakte op de begane grond is ca. 140 m² groot en heeft uitbreidingsmogelijkheden naar de 1ste verdieping met vide (ca. 42 m²). De kelder kent een hoogte van ca. 2,50 mtr en kan worden ingericht als winkelruimte of als magazijn, kantine, kantoor (ca. 165 m²).
In overleg kan de winkelpui op de begane grond kan worden verplaatst waardoor een verkoopvloeroppervlak van ca. 174 m2 ontstaat.
De winkelruimte op de 1ste verdieping kan tevens uitgebreid worden met ca. 95 m² waardoor de totale oppervlakte op deze verdieping ca. 138 m² bedraagt. De totale oppervlakte komt hierdoor op 440 tot 475 m² te liggen.

De winkelruimte is gelegen aan de Kwartelenmarkt te Venlo. De Kwartelenmarkt is een intiem plein met een divers horeca aanbod. Daarnaast fungeert de Kwartelenmarkt als schakel tussen de Maasboulevard en de Vleesstraat, DE hoofdwinkelstraten van Venlo.

Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg is onlangs verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Zeker door de komst van de Maasboulevard (21.500 m2 horeca en winkelruimte met als belangrijkste trekkers Media Markt, H&M, the Sting en Primark) heeft de Venlose binnenstad als winkelstad een flinke impuls gekregen.

In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse (groot-) winkelketens waaronder Hema, Kruidvat, H&M en The Sting. Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad".

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 48.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 58.500 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1957

Oppervlakten

Oppervlakte
347 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Breedte gevel
13 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kwartelenmarkt 7

€ 48.500 /jr