Kleine Beekstraat 3 5911 JZ Venlo

€ 22.500 /jr

Omschrijving

Gerenoveerde winkelruimte gelegen aan de rand van het kernwinkelgebied van Venlo. De Vleesstraat (A1- locatie) is aansluitend gelegen en op een steenworp afstand bevindt zich de Maasboulevard (met o.a. H&M, Mediamarkt en Primark) een nieuw ontwikkeld winkelgebied met recreatie- en ontspanningsmogelijkheden van maar liefst 21.500 m2.

De winkelruimte op de begane grond telt een vloeroppervlak van ca. 138 m2 en is voorzien van een grote kelder (ca. 90 m2). De kelder is ideaal als magazijn/opslag. Het front is 11 meter breed en voorzien van grote glazen vitrines waardoor de winkel zeer goed zichtbaar is voor het winkelend publiek. De winkelruimte is verder volledig gerenoveerd en wordt casco opgeleverd.
Tegenover de winkelruimte ligt het Vleesplein welk onlangs grondig opgeknapt is door gemeente en eigenaar van het pand van de C&A. De ingang van C&A ligt recht tegenover de aangeboden winkelruimte.

Omgeving:
Venlo, de grootste stad van Noord- Limburg is enkele jaren geleden (2013-2015) verkozen tot beste middelgrote binnenstad van Nederland en heeft in Nederland een verzorgingsgebied van 15 tot 20 kilometer (250.000 inwoners). Het Duitse verzorgingsgebied van Venlo reikt 50 kilometer ver en telt 3,8 miljoen inwoners. Het centrum van Venlo kent ruim voldoende parkeermogelijkheden en een goede bereikbaarheid. Dankzij de aanwezige horeca biedt het centrum van Venlo alle ingrediënten voor een "dagje stad".
In de directe nabijheid van de aangeboden winkelruimte bevinden zich diverse groot- winkelketens waaronder C&A, Hema en Kruidvat.

Bestemming:
De huidige bestemming is “Centrum -2”. Waarbij onder meer detailhandel, horeca van cat. 1 t/m 2 en cat. 5, dienstverlening, kleinschalige bedrijfsactiviteiten en cultuur en ontspanning zijn toegestaan.

Staat van oplevering:
Het pand wordt in principe door de verhuurder aan huurder in de huidige staat, leeg (casco) en bezemschoon opgeleverd.

Voor meer informatie of een vrijblijvende bezichtiging kunt u contact met ons opnemen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 22.500 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 27.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten

Oppervlakte
242 m²
Verkoopvloeroppervlakte
138 m²
Breedte gevel
11 m

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en winkelcentrum
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A2

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Kleine Beekstraat 3

€ 22.500 /jr