Hofstraat 6 A 5801 BJ Venray

€ 1.495 /mnd

Omschrijving

Dit prachtige winkelpand met een monumentale gevel en een rijke historie is gelegen in het kernwinkelgebied aan de Hofstraat, de belangrijkste aanlooproute naar het Venray's winkelcentrum. De Hofstraat is ingericht als voetgangerszone, op circa 60 meter afstand is voldoende parkeergelegenheid (blauwe zone).

Wat vroeger een industrieel pand was, is nu een mooi strak winkelpand. De gevelsteen, waarop vermeld de naam CEDOS HOUSE, herinnert nog aan de tijd dat hier motoren werden gebouwd.

Metrages

De vloeroppervlakte is circa 115 m2 BVO, waarvan circa 20 m2 BVO is ingericht als magazijn/kantoor en pantry.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit winkelpand ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hofstraat 6 A in Venray aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming

De bestemming van het pand is "Centrumdoeleinden”. Hoewel uitermate geschikt voor het uitbaten van een winkel, zijn andere bestemmingen ook mogelijk.

Laden en Lossen

Voor laden en lossen is dit pand uitstekend bereikbaar aan de achterzijde.

Ligging en bereikbaarheid

Het pand is gelegen in het kernwinkelgebied van Venray dat gekenmerkt wordt door een prima mix van landelijke ketens en lokale ondernemers. Dit winkelpand ligt aan de Hofstraat, een belangrijke aanlooproute naar de Grote Markt.

Vanuit de nabije omgeving van de Hofstraat zijn er goede verbindingen naar het NS Station van Venray-Oostrum en naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden.

Huurcondities

Huurprijs: € 1.495,- per maand excl. BTW.

Huurtermijn: 5 jaar.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract: R.O.Z.-model.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over het winkelpand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hofstraat 6 A in Venray aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het winkelpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.495 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.695 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
115 m²
Verkoopvloeroppervlakte
95 m²
Breedte gevel
6 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hofstraat 6 A

€ 1.495 /mnd