• Verhuurd

Zeeduinweg 560 1361 BG Almere

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
22 december 2020
Verhuurdatum
21 april 2021
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

TE HUUR Commerciële ruimte Duin gebouw San Francisco:
- 1072 m² v.v.o. commerciële ruimte;
- Beschikbare units vanaf 214 m²;
- Gelegen in Kop Zuid centrum van DUIN;
- Brede bestemming, (horeca, sport, maatschappelijk, kantoor, detailhandel);
- Eén van de meest prominente plekken in DUIN;
- Eigen terras van 305 m².

Het Gebied

DUIN is een bijzondere ontwikkeling op een fantastische plek. Direct aan het IJmeer, met zicht op Amsterdam, wordt een uniek stuk stad gemaakt in een nieuw duinlandschap. Met echte duinen tot wel 10 meter hoog, bossen en stranden. Met een jachthaven en een levendige boulevard met appartementen, winkels, restaurants etc. Langs de boulevard, bij het strand en de jachthaven, komt het stedelijke deel van DUIN. Hier, in Kop Zuid, staan moderne appartementen met een uniek uitzicht over het IJmeer. De boulevard wordt aangelegd op de hoogte van de dijk waardoor je zonder obstakels zo het strand of de passantenhaven op kunt lopen.

San Francisco is gelegen in Kop Zuid op één van de meest prominente plekken in DUIN en zorgt voor een daverende entree in het bruisende centrum van DUIN. Vanuit het gebouw heb je schitterend uitzicht over het water, het strand, de marina, de boulevard en de duinen.

Het Gebouw

De commerciële ruimte is gelegen op de begane grond en eerste verdieping van de woontoren San Francisco, een gebouw met een mediterrane uitstraling en uitzicht over het IJmeer. Met zijn grote verdiepingshoge raampartijen (ruim 4,5 meter hoog) en twee in elkaar overlopende luifels (over de volledige breedte van het gebouw) straalt San Francisco licht en luxe uit.

Locatie en Bereikbaarheid

Almere DUIN is gunstig gelegen in Almere Poort op slechts 20 autominuten van Amsterdam en op loopafstand van NS-station Almere Poort. De strategische ligging van Almere Poort zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid voor alle vormen van vervoer. NS-station Almere Poort is binnen enkele minuten bereikbaar. Verschillende stads-/ streekbussen in de richting Almere Centrum, 't Gooi en Amsterdam stoppen op dit station. Elke 3 minuten vertrekt er een trein in de richting Lelystad, Hilversum, Utrecht en Amsterdam. Via ringweg A6 Afrit 2 (Almere Poort) is het San Francisco binnen enkele minuten bereikbaar.

Bestemmingsplan

Het perceel maakt onderdeel uit van het vigerend bestemmingsplan "Almere Poort Oost en Duin". Het betreft de bestemming Gemengd 5. Onderstaande de meest relevante bestemmingsmogelijkheden:

- Detailhandel;
- Horeca;
- Dienstverlening;
- Kantoor;
- Maatschappelijk;
- Sport/Leisure.

Oppervlakte

Het gebouw heeft een oppervlakte van 1072 m², en is als volgt verdeeld:

- Begane grond: 729 m²;

- Eerste verdieping: 343 m²;

Er zijn meerdere units te maken door de toepassing van veel deuren in de gevel en voorbereiding van meterkast en afvoer. De units beginnen bij een oppervlakte van 214 m². De eerste verdieping kan niet afzonderlijk gehuurd worden zonder een deel van de begane grond erbij. Bij dat gedeelte behoort eveneens het terras van 305 m².

Opleveringsniveau

Casco

Huurcondities

Huurprijs: Prijs op aanvraag.

Huurtermijn: In overleg.

Servicekosten: Nader overeen te komen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 12 maanden.

Zekerheidstelling: Bankgarantie ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: BTW is van toepassing. Indien huurder niet aan het "90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
22 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Horeca, toerisme & dagrecreatie en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
1.072 m² (in units vanaf 214 m²)
Verkoopvloeroppervlakte
1.072 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en aan vaarwater
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.