• Verhuurd

Grote Haag 125 -127 3811 HH Amersfoort

€ 95 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 december 2020
Verhuurdatum
2 september 2021
Looptijd
8 maanden

Omschrijving

Het betreft een zelfstandige winkel c.q. kantoorruimte aan de rand van het gezellige centrum van Amersfoort. De representatieve ruimte van 514 m² is voor de verhuur beschikbaar. Door de zeer royale frontbreedte van 15 meter biedt deze ruimte uitstekende presentatie mogelijkheden.
In de omgeving zijn onder andere Run2Day, Bristol, FunEvent, The Fit Zone, Jager Bau, Matser Design, Bagels & Beans, Lifestyle Salon Lilou, Bulthaup Amersfoort en Profi Fiets gevestigd.

Parkeergarage “Koestraat” ligt praktisch tegenover de winkelruimte gesitueerd wat voor een constante passantenstroom zorgt.

Voor een beter beeld van het pand: Grote Haag 35

Locatie: De locatie maakt deel uit van het aanloopgebied naar het A1-winkelgebied aan de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat. Er is sprake van een goede B locatie. De winkelruimte ligt aan de rand van het promenadegebied en is per auto bereikbaar.

Locatie: De locatie maakt deel uit van het aanloopgebied naar het A1-winkelgebied aan de Langestraat, Utrechtsestraat en Arnhemsestraat. De winkelruimte ligt tegenover de Koestraat, die uitkomt op het A-1 winkelgebied Varkensmarkt. Er is sprake van een goede B locatie. De winkelruimte ligt aan de rand van het promenadegebied en is per auto bereikbaar.

Bereikbaarheid: De locatie is zowel met eigen- als openbaar vervoer goed bereikbaar. Het object is via de Stadsring en Kleine Haag uitstekend te bereiken. Door het goed opgezette wegenstelsel in Amersfoort is de verbinding met zowel de rijksweg A1 als de rijksweg A28 met de auto zeer eenvoudig. Door goede aansluiting met het verkeersknooppunt Hoevelaken; bestaan goede verbindings- mogelijkheden met alle delen van het land.

Het NS-station Amersfoort, waarbij zich tevens het busstation bevindt, is zowel per bus als lopend te bereiken. Per trein en bus zijn goede plaatselijke-, regionale- en landelijke verbindingen met het openbaar vervoer beschikbaar. Bushaltes bevinden zich op loopafstand van het object.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
30 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1995

Oppervlakten

Oppervlakte
514 m²
Verkoopvloeroppervlakte
514 m²
Breedte gevel
15 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
B1
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.