• Verhuurd

Cornelis Schuytstraat 46 A 1071 JL Amsterdam

€ 12.500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2020
Verhuurdatum
31 augustus 2022
Looptijd
31½ maand

Omschrijving

Algemene omschrijving:

Op een top locatie gelegen aan de Cornelis Schuytstraat / hoek Johannes Verhulststraat in het alom bekende en chique Stadsdeel Zuid ligt deze, geheel gerenoveerde winkelruimte van maar liefst ca 170m2.

Er is een grote, lichte en ook speelse winkelruimte gecreëerd. De ruimte is casco waarbij specifike wensen qua inrichting ed nog met eigenaar te bespreken zijn.

De ruimte wordt opgeleverd met gestuukte wanden en plafonds, nieuwe meterkast met voldoende groepen, cementdekvloer met een vloerverwarming, nieuwe uitbouw met 2 lichtkoepels, nieuwe entrees en geveldelen en goed gesitueerde trap naar de kelder met ruimte stahoogte.

De Cornelis Schuytstraat is een van de bekendste en populairste winkelstraten van Oud Zuid. In deze gezellige straat zijn diverse winkels en restaurants te vinden. Ook voor de dagelijkse boodschappen is de ligging ideaal. Een slagerij, traiteur, bakker, groenteboer en supermarkt zijn op loopafstand gelegen. Tevens op loopafstand zijn o.a. het Hilton Hotel, Conservatorium Hotel en het Okura Hotel gelegen.

Het winkelpand heeft een totale frontbreedte van meer dan 13meter! Met veel raampartijen en originele details in de gevel is het een hele mooie combinatie van oud en nieuw. De voorzijde aan de Johannes Verhulststraat is voorzien van een nieuwe en grote dubbele glazen entreedeur. Tevens zijn er nog 2 glazen deuren met speelse boogjes aanwezig. Hierdoor heeft u een ruime mogelijkheid in de toegang en indeling van dit unieke object. Daarnaast zal uiteraard de etalage aan de Cornelis Schuytstraat ook zeer veel natuurlijk licht in de winkel brengen.

In de uitbouw zijn 2 strakke lichtkoepels aangebracht zodat, naast de achterkant, welke is uitgevoerd in een geheel van glas, ook via het dak van de uitbouw wederom veel licht naar binnen komt. De kelder bereikt u met de rechte trap vanuit de winkel waar de pantry, wc en opslagmogelijkheid is gecreëerd.

Doordat er een verschil in vloerniveau is, is er een speels effect ontstaan in de winkelruimte en tezamen met de strakke afwerking en moderne uitstraling is deze winkel voor vele partijen de perfecte locatie om zich te vestigen.

Locatie
Het pand is gelegen in het Stadsdeel Zuid, Oud-Zuid

Opleveringsniveau:
De winkelruimte wordt opgeleverd in geheel verbouwde staat, vrij van huur en gebruik en geheel ontruimd.

Bereikbaarheid:
Tramlijn 2 (halte Willemsparkweg) ligt op 5 minunten lopen. Met de auto bent u binnen ± 10 minuten op de Ring A-10. De auto kunt u in de nabije omgeving, tegen betaling, middels een verguninng of parkeerautomaat, parkeren.

Huurprijs:
€ 12.500,- per maand excl. BTW

Leveringen / diensten:
Exclusief. Huurder dient zelf de aanmelding voor de NUTS voorzieningen te verzorgen.

Overeenkomst:
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ
model) zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in
onroerend goed (NVM).

Opzegtermijn:
Twaalf maanden voor het einde van een huurperiode.

Huurperiode:
Vijf jaar met een verlengingsperiode van 5 jaar.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening:
Iedere 5 jaar zal de huurprijs aan de dan geldende marktwaarde kunnen worden aangepast.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidstelling:
Huurder zal een bankgarantie stellen of waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden.

Voorbehoud:
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar.

Voor meer informatie:
Rappange Makelaardij B.V., Prinsengracht 255-259, 1016 GV Amsterdam, tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659, internet: e-mail:

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 12.500 per maand
Aangeboden sinds
10 januari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1931-1944

Oppervlakten

Oppervlakte
170 m²
Verkoopvloeroppervlakte
170 m²
Breedte gevel
13 m
Perceel
376 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern
Bijdrage winkeliersvereniging
Nee
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.