• Verhuurd

Heiligeweg 4 -6 1012 XR Amsterdam

€ 175.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
1 september 2022
Verhuurdatum
3 februari 2023
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Algemeen
Op een top A1 locatie in een van de bekendste winkelstraten van Amsterdam – de Heiligeweg, om de hoek van de Kalverstraat - bieden wij op de begane grond, eerste verdieping en souterrain aan. De winkel heeft een frontbreedte van maar liefst 9 meter! en de totale oppervlakte van het aangebodene is ca 181m2 VVO.

Het pand het in totaal 5 verdiepingen hoog waarvan de winkel op de begane grond en eerste verdieping is gelegen. Het souterrain is ideaal voor opslag en ruimte voor de WC en keuken. De twee bovenste lagen zullen worden verbouwd tot woningen, separaat van de winkelruimte.

De winkelruimte zelf is een mooie open ruimte, verdeeld over twee verdiepingen, van ca. 140m2. De grote glazen pui maakt dat de winkel zeer licht en prettig aanvoelt en voor vele retail doeleinden geschikt is. Middels een brede wenteltrap is de eerste verdieping te bereiken.

De locatie is werkelijk ideaal gelegen, tussen de Kalverstraat en Koningsplein, waardoor er vele passanten langs en in de winkel zullen komen.

Vloeroppervlak
De totale VVO winkelruimte: ca 140m2
De totale VVO gehuurde: ca 181m2

Bereikbaarheid
De locatie is met het openbaar vervoer zeer goed te bereiken, alsmede met de fiets. De auto kan in diverse parkeergarages in de nabije omgeving worden gestald.

Parkeren
Betaald parkeren op de openbare weg of diverse parkeergarages.

Huurprijs
€ 175.000,- per jaar excl. BTW

Servicekosten
Niet van toepassing, behoudens eventuele meerpremie en/of bijdrage aan de winkeliersvereniging. NUTS voorzieningen worden op eigen meters aangesloten

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Opleveringsniveau:
Casco. Het pand wordt opgeleverd in de huidige, leeg en ontruimde staat, behoudens eventueel door de nieuwe huurder overgenomen zaken van de huidige huurder.

Het gehuurde wordt opgeleverd in casco staat zoals oud-huurder die in gebruik heeft gehad, voorzien van basisinstallaties water, riolering en elektra tot en met de meterkast, dus zonder dat de o.a. door de huurder(s) aangebrachte voorzieningen en interieurafwerking die in het gehuurde aanwezig zijn, tot het gehuurde kunnen worden gerekend. Het aanwezige losse en vaste interieur, de keukenapparatuur, de inrichting, de overige inventaris, de installaties (zoals, airco's, elektrische installatie, brandbeveiligingsinstallaties, CV installatie) en/of de overige door oud-huurder(s) aangebrachte en of door natrekking onroerend geworden zaken, maken geen deel uit van het gehuurde. Onderhoud, reparatie en vervanging van het voornoemde komen geheel voor rekening van huurder

Huurtermijn
5 jaar met verlengingsperioden van telkenmale 5 jaar.

Huuropzegging
Tenminste 12 maanden.

Levering en diensten
Huurder dient de NUTS voorzieningen op eigen naam te zetten.

Huurovereenkomst
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ model) zoals gehanteerd door de Nederlandse vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op de huuringangsdatum, conform het verloop van de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI – alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Planbureau voor de Statistiek.

Huurprijsherziening
Telkens na een periode van tenminste vijf jaar zal de huurprijs worden aangepast naar het dan geldende niveau van de plaatselijke markthuurwaarde.

Zekerheidsstelling
Huurder dient een waarborgsom storten van tenminste een betalingsverplichting van drie maanden incl. BTW en eventueel voorschotbedrag.

Aanvaarding
In overleg, kan spoedig

Voorbehoud
Deze informatie is geheel vrijblijvend. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaar. Een referentiecheck kan onderdeel uitmaken van de beoordeling.

Voor meer informatie:

Rappange Makelaardij B.V.
Prinsengracht 255-259
1016 GV Amsterdam
tel: 020-6240363 – fax: 020-6263659
internet:
e-mail:

Deze brochure is met zorg samengesteld. Mochten er in onze mededelingen toch fouten of vergissingen voorkomen, dan kunnen wij hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. Neem altijd persoonlijk contact met ons op, zodat wij u volledige informatie kunnen verschaffen over dit object.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 175.000 per jaar
Aangeboden sinds
1 september 2022
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel met showroom
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
181 m²
Verkoopvloeroppervlakte
140 m²
Breedte gevel
9,5 m
Perceel
97 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Woonruimte
Niet aanwezig, wel mogelijk (inpandig, 60 m²)

Energie

Energielabel
E 1,56

Omgeving

Bijdrage winkeliersvereniging
Ja
Welstandsklasse
A1

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.